search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Οι «ελαφροχέρηδες» με τις «μεγάλες» τσέπες και τις ζαρτιέρες!

27.06.2014 07:55
Οι «ελαφροχέρηδες» με τις «μεγάλες» τσέπες και τις ζαρτιέρες!  - Media

Τρεις Σέρβοι, δυο άνδρες και μια γυναίκα, με τη μέθοδο της… «απασχόλησης» είχαν ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Χαλκιδική και τη Στερεά Ελλάδα.

Τρεις Σέρβοι με τη μέθοδο της… «απασχόλησης» είχαν ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία στην Χαλκιδική και τη Στερεά Ελλάδα. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 50 και 58 ετών και μία 39χρονη γυναίκα.
 
Ο ένας άνδρας προσποιούμενος τον πελάτη απασχολούσε τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βγάζοντας τους έξω από το κατάστημα, δήθεν για να δουν τη βιτρίνα. Οι άλλοι δυο Σέρβοι έβρισκαν ευκαιρία και εισέρχονταν στο κατάστημα και αφαιρούσαν κοσμήματα από τις προθήκες. τα έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρυφές τσέπες σε πουκάμισα ο άνδρας και κορσέ με ζαρτιέρες η γυναίκα.
 
Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 11 περιπτώσεις κλοπών σε κοσμηματοπωλεία της Χαλκιδικής, των Δελφών και της υπόλοιπης Στερεάς Ελλάδας. Η αξία των τιμαλφών ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.
 
Από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών αρχών της Φθιώτιδας, που παρακολουθούσαν και πέτυχαν τη σύλληψη των μελών της σπείρας δεν προκύπτει σύνδεση τους με τους διαβόητους «Ροζ Πάνθηρες». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:02