search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Σε πύρινο κλοιό τα χώρια Μαρτίνο, Λάρυμνα και Μάζι στη Φθιώτιδα

27.06.2014 14:56
Σε πύρινο κλοιό τα χώρια Μαρτίνο, Λάρυμνα και Μάζι στη Φθιώτιδα - Media

Κοντά σε κατοικημένες περιοχές εξακολουθεί να μαίνεται για δεύτερη συνεχή ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. 

 
Κοντά σε κατοικημένες περιοχές εξακολουθεί να μαίνεται για δεύτερη συνεχή ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης,
στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. 
 
Το κύριο μέτωπο έχει σπάσει σε διάσπαρτες μικρότερες εστίες με τις φλόγες ν΄ αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων οι οποίοι πνέουν στην περιοχή.
 
Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της Λάρυμνας, του Μαρτίνου και στο Μάζι με τους πυροσβέστες να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε η πυρκαγιά να μην απειλήσει σπίτια στα τρία αυτά χωριά.
 
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 60 πυροσβέστες με 26 οχήματα, 35 άτομα πεζοπόρο, 2 καναντέρ, 1 ελικόπτερο, 4 βυτιοφόρα και 3 εκσκαφείς, που χρησιμοποιούνται για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28