search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Καμίνης: «Ποθούμε ένα Ποτάμι αλλαγών»

28.06.2014 12:18
Άστραψε και βρόντηξε ο Καμίνης για τα επεισόδια στα Εξάρχεια  - Media

Την συμπαράστασή του στο Ποτάμι εξέφρασε στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο του συνεδρίου και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. 

«Την ευθύνη την παίρνουμε όλοι μαζί», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης  σήμερα, δεύτερη μέρα του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος, που διεξάγεται από χθες το βράδυ στο Λαύριο και θα ολοκληρωθεί αύριο. Σήμερα ο λόγος ανήκει στους συνέδρους και στους φίλους του κόμματος που είναι στην Επιτροπή Διαλόγου, ενώ αύριο θα εκδοθούν τα συμπεράσματα και θα εκλεγούν ο πρόεδρος και οι 30 περιφερειάρχες.
 
 Δηλώνοντας «πάρα πολύ αισιόδοξος» ο Στ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι το εγχείρημα «είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί μετά από δεκαετίες γεννιέται στην Ελλάδα ένα κόμμα χωρίς να έχει στα σπλάχνα του ή στη σκέψη των ιδρυτών του, ένα άλλο κόμμα» και επισήμανε ότι όλοι πρέπει να είναι πολύ αυστηροί και προσεκτικοί για τα πρόσωπα που θα επιλέξουν έχοντας κατά νου ότι «δεν υπάρχουν λίστες αρεστών ή μη αρεστών προσώπων» για την αυριανή ψηφοφορία.
 
Την συμπαράστασή του στο Ποτάμι εξέφρασε στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο του συνεδρίου και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Ποθούμε ένα Ποτάμι αλλαγών» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε χρόνο για να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Είτε με μνημόνια είτε με αντιμνημόνια. Έχω όμως ελπίδα και πίστη και γι' αυτό είμαι εδώ. Έχετε τεράστια δύναμη. Έχετε αναλάβει μια μεγάλη υποχρέωση για τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47