29/02/2020 12:57:59

Ν. Παππάς: «Αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές συμμαχίες, οδυνηρές \"δεξιές στροφές\" και υποχωρήσεις».

Νίκος Παππάς: Δεν θα υπογράψουμε καμία συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού (Video) - Media

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Realnews» προειδοποιεί «αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές " δεξιές στροφές" και υποχωρήσεις». 
 
Για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υποστηρίζει ότι η συζήτηση για το αν η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει του; 180 βουλευτές που απαιτούνται, δεν έχει νόημα καθώς εκτιμά ότι «το βάρος της αποτυχίας της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε εκλογές πριν την προεδρική εκλογή. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει πρόσωπα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πριν από τις εκλογές.
 
Για το θέμα της διαπραγμάτευσης του χρέους και το ενδεχόμενο να κληθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί για μακροχρόνια λύση και κατέληξε «οι χαμένοι είναι αδύνατο να διαπραγματευτούν».
 
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το PSI, το οποίο χαρακτήρισε εγκληματικό τονίζοντας  ότι «πως είναι δυνατόν δύο χρόνια μετά το εγκληματικό PSI να συζητάμε ξανά για «κούρεμα»; Δεν είχαν γεμίσει τα μίντια από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι οριστικά λύθηκε το θέμα του χρέους; Θα απολογηθούν;».
 
Για τα εσωκομματικά δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία των «53»: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από ακόμα μία τάση, αλλά από ενίσχυση των λειτουργιών ενιαίου κόμματος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.