search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: «Αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές συμμαχίες, οδυνηρές “δεξιές στροφές” και υποχωρήσεις».

29.06.2014 07:10
Νίκος Παππάς: Δεν θα υπογράψουμε καμία συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού (Video) - Media

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Realnews» τονίζει ότι «αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές " δεξιές στροφές" και υποχωρήσεις». 
 

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Realnews» προειδοποιεί «αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές " δεξιές στροφές" και υποχωρήσεις». 
 
Για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υποστηρίζει ότι η συζήτηση για το αν η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει του; 180 βουλευτές που απαιτούνται, δεν έχει νόημα καθώς εκτιμά ότι «το βάρος της αποτυχίας της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε εκλογές πριν την προεδρική εκλογή. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει πρόσωπα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πριν από τις εκλογές.
 
Για το θέμα της διαπραγμάτευσης του χρέους και το ενδεχόμενο να κληθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί για μακροχρόνια λύση και κατέληξε «οι χαμένοι είναι αδύνατο να διαπραγματευτούν».
 
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το PSI, το οποίο χαρακτήρισε εγκληματικό τονίζοντας  ότι «πως είναι δυνατόν δύο χρόνια μετά το εγκληματικό PSI να συζητάμε ξανά για «κούρεμα»; Δεν είχαν γεμίσει τα μίντια από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι οριστικά λύθηκε το θέμα του χρέους; Θα απολογηθούν;».
 
Για τα εσωκομματικά δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία των «53»: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από ακόμα μία τάση, αλλά από ενίσχυση των λειτουργιών ενιαίου κόμματος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50