search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:32
MENU CLOSE

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες για τη Χρυσή Αυγή- Έβαζαν και τα παιδιά τους να χαιρετούν ναζιστικά (Photos)

29.06.2014 08:40
Μαθήματα… ναζισμού σε μικρά παιδιά από τον Χρηστό Παππά(Video)
 - Media

Φωτογραφικά ντοκουμέντα που εμφανίζουν την οικογένεια του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά να χαιρετά ναζιστικά, φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών

 
Φωτογραφικά ντοκουμέντα που εμφανίζουν την οικογένεια του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά να χαιρετά ναζιστικά, φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.
 

 
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δίνουν απάντηση στο επιχείρημα περί φωτογραφιών που τραβήχτηκαν πριν από τριάντα χρόνια. Η εφημερίδα παρουσιάζει πολύ πρόσφατες φωτογραφίες του Χρήστου Παππά, στις οποίες ο παλιός υπαρχηγός της οργάνωσης εμφανίζεται ώς σήμερα εξίσου φανατικός ναζιστής.
 


 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «όχι μόνο ντύνεται ο ίδιος με τη σβάστικα και χαιρετά ναζιστικά, αλλά μαθαίνει και τα παιδιά του να κάνουν το ίδιο. Ο ίδιος ψάχνει κάθε τρόπο να δείξει τα ναζιστικά του πιστεύω. Ακόμα και ναζιστικό «φέσι» φορά, ενώ και στις ευχετήριες κάρτες του ζεύγους Παππά κάτω από τη σβάστικα υπάρχει το ακόλουθο κείμενο:

«Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, Σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α. Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ». Ακόμα και η χρονολογία 118 είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι φανατικοί ναζιστές, δηλαδή από την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ (1889).

 
Αλλά και σε όλες τις σύγχρονες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής είναι παρούσα η σβάστικα, όπως αποδεικνύεται με τη σκηνή από συγκέντρωση στις Θερμοπύλες».

Πηγή: efsyn.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26