search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:35
MENU CLOSE

12 φωτογραφίες που ανατρέπουν την εικόνα μας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

29.06.2014 10:35
12 φωτογραφίες που ανατρέπουν την εικόνα  μας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας - Media

Το τεράστιο χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, οι τρομακτικές ελλείψεις σε βασικά αγαθά για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Βραζιλίας έχει οδηγήσει το 61% του πληθυσμού της χώρας να τάσσεται ενάντια του Μουντιάλ. Αυτές είναι οι 12 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δείχνουν την άλλη πλευρά της Βραζιλίας και του Μουντιάλ.
 

Το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας βρίσκεται στο παγκόσμιο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το τεράστιο χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, οι τρομακτικές ελλείψεις σε βασικά αγαθά για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Βραζιλίας έχει οδηγήσει το 61% της χώρας να υποστηρίζει ότι το Μουντιάλ βλάπτει τη χώρα. Αυτές είναι οι 12 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δείχνουν την άλλη πλευρά της Βραζιλίας και του Μουντιάλ.
 
Η Βραζιλία έχει δαπανήσει για τη διοργάνωση του Μουντιάλ περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν γιατί η πλειοψηφία των Βραζιλιάνων είναι αντίθετοι με τις δαπάνες για γήπεδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33