search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Προφυλακίστηκε ο χρυσαυγίτης Αρτέμης Ματθαιόπουλος

30.06.2014 10:46
Προφυλακίστηκε ο χρυσαυγίτης Αρτέμης Ματθαιόπουλος - Media

Προφυλακιστέο έκριναν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, μετά την απολογία του, οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Προφυλακιστέο έκριναν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, μετά την απολογία του, οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.
 
Ο βουλευτής κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και απολογήθηκε με υπόμνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι ανακρίτριες της υπόθεση όσο και ο εισαγγελέας, έκριναν πως ο βουλευτής πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή με το σκεπτικό ότι εάν αφεθεί ελεύθερος θα συνεχίσει την εγκληματική δραστηριότητα, καθώς, εκτός από βουλευτής, είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
 
Επομένως, κατά την κρίση τους, ανήκει στη στενή ηγετική ομάδα της ΧΑ και με κάθε τρόπο προτρέπει και προπαγανδίζει την εγκληματική της δράση.
 
Οι ανακρίτριες θα αποστείλουν κλήσεις για συμπληρωματικές απολογίες και στους υπόλοιπους βουλευτές για τους οποίους έδωσε άδεια η Βουλή για άρση της ασυλίας τους μεταξύ των οποίων οι προσωρινά κρατούμενοι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς, αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 
Αύριο η απόφαση για Ζαρούλια
 
Την Τρίτη αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την ποινική μεταχείριση της βουλευτή Ελένης Ζαρούλια, η οποία παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό, μετά τη διαφωνία που είχαν για το αν θα πρέπει να κριθεί ή όχι προσωρινά κρατούμενη οι ανακρίτριες και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, με την ολοκλήρωση της απολογίας της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00