search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Δείτε τη βίλα του Γ. Ραγκούση στην Πάρο, που ενοικιάζεται για 2.000€ την ημέρα (Photos)

30.06.2014 12:43
Δείτε τη βίλα του Γ. Ραγκούση στην Πάρο, που ενοικιάζεται για 2.000€ την ημέρα (Photos)
  - Media

Νοικιάζοντας την πολυτελή του βίλα στην Πάρο προς… μόλις 2.000 ευρώ ημερησίως βιοπορίζεται πλέον ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος δηλώνει ότι η ανεργία τον ανάγκασε να το διαθέσει στους τουρίστες…

Την πολυτελή του κατοικία στην Πάρο και μόνιμο τόπο διαμονής της οικογένειάς του διαθέτει προς ενοικίαση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη, στο www.protothema.gr.
 
Ο Γ. Ραγκούσης χρεώνει 2.000 ευρώ την ημέρα από το ενοίκιο της βίλας του σε τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περιγραφή της παρουσίασης της βίλας Ραγκούση στο booking.com αναφέρει: «Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, η Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων και προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο».

Η πολυτελής μόνιμη κατοικία της οικογένειας Ραγκούση έχει χτιστεί με βάση την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και με χαρακτηριστικό το μαρμάρινο δάπεδο. Είναι κλιματιζόμενη, με δωρεάν Wi-Fi, το καθιστικό με τους καναπέδες περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Στο site αναφέρονται επίσης και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρονται στο πακέτο της διαμονής όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, να παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα. Oπως μάλιστα προκύπτει από τον πίνακα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες, η βίλα είναι ήδη κλεισμένη από τις αρχές Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να τη νοικιάσουν για τις διακοπές τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μίνιμουμ χρονικό διάστημα διαμονής είναι επτά μέρες, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 14.000 ευρώ την εβδομάδα!
 

Σύμφωνα με το booking.com, το κόστος της ενοικίασης ανέρχεται στα 2.000 ευρώ τη βραδιά, ενοίκιο που, όπως εξηγεί ο ίδιος παρακάτω, είναι απόλυτα λογικό μέχρι και φτηνό σε σχέση με τις ανέσεις που παρέχει το οίκημα, αλλά και σε σύγκριση με άλλες βίλες που βρίσκονται στα παραθαλάσσια σημεία του νησιού ή στη Μύκονο. «Ξέρετε πόσο έχουν οι βίλες γενικώς; Για όποιον γνωρίζει την αγορά, είναι μια μέση τιμή προς χαμηλή. Οι παραθαλάσσιες βίλες της Μυκόνου, της Πάρου και της Αντιπάρου ούτε που μπορείτε να φανταστείτε σε ποιες τιμές νοικιάζονται», διατείνεται ο πρώην υπουργός.
 

Ο Γ. Ραγκούσης δηλώνει άνεργος και θύμα της οικονομικής κρίσης, γι’ αυτό προκειμένου να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές οικογενειακές ανάγκες αναγκάζεται, όπως λέει, να αξιοποιήσει το ίδιο του το σπίτι.  «Αναγκάζομαι να το κάνω για βιοποριστικούς λόγους. Αυτή είναι η μόνιμη κατοικία μου και όχι το εξοχικό μου. Είναι το σπίτι στο οποίο ζει η οικογένειά μου και τώρα αναγκαζόμαστε να βγούμε γιατί υπάρχει ζήτημα βιοποριστικό. Εγώ δεν είμαι στο pay roll (σ.σ.: μισθοδοσία) κάποιου επιχειρηματία», λέει και συνεχίζει: «Είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια και αν αντέξαμε μέχρι τώρα οικονομικά είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία βρίσκονται σε μια ηλικία που έχουν ανάγκη τα χρήματα».
 

Και συμπληρώνει, μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι μια ατομική επιχείρηση που δημιούργησα γιατί δεν έχω άλλον τρόπο να ζήσω την οικογένειά μου. Είμαστε τυχεροί που έχουμε χτίσει το σπίτι μας σε ένα τουριστικό νησί από το οποίο καταγόμαστε και ζούμε εδώ. Εγώ δεν είμαι ούτε σώγαμπρος ούτε έβγαλα λεφτά από μίζες για να πάω μετά να χτίσω. Εμείς φτιάξαμε το σπίτι μας για να μείνουμε οικογενειακώς. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα παρουσιαζόταν τόσο σημαντική οικονομική ανάγκη ώστε να αναγκαστούμε σήμερα να το νοικιάσουμε».


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02