15/10/2019 03:11:52

Πανελλήνιες 2014: Η ώρα της βαθμολογίας (Photos)

Ανακοινώνονται οι βάσεις μέσα στην εβδομάδα - Αγώνας δρόμου για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς - Media

Στα λύκεια όλης της χώρας αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ στα μέσα της εβδομάδας θα δοθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων.Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
 
Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.


 
Παράλληλα το υπουργείο τονίζει ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι την Παρασκευή 4/7 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες.


 
Επίσης τονίζεται ότι μέχρι την Πέμπτη 3/7 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία.
 
Από την Πέμπτη 3/7 ως τη Δευτέρα 14/7 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.