search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Από της φυλακής τα σίδερα… στις πασαρέλες!

02.07.2014 10:36
Από της φυλακής τα σίδερα… στις πασαρέλες! - Media

Που να το φανταζόταν ο Τζέρεμι Μικς ότι μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο θα τον «έστελνε» από το κελί του στη φυλακή ξαφνικά στο λαμπερό χώρο της μόδας…

Που να το φανταζόταν ο Τζέρεμι Μικς ότι μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο θα τον «έστελνε» από το κελί του στη φυλακή ξαφνικά στο λαμπερό χώρο της μόδας…
 
Ο σύγχρονος…σταχτομπούτος έκλεισε συμβόλαιο 30.000 δολαρίων για συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, ως μοντέλο.
 
Όπως αναφέρει το TMZ, υπέγραψε τη συμφωνία με την Blaze Modelz, που εδρεύει στο Λος Άντζελες. Ακόμη, συμφώνησε με την ατζέντη Τζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία εκπροσωπεί και τη Nadya Suleman, γνωστή ως η μητέρα με τα οκτάδυμα, τα οποία έφερε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2009.
 
Η κ. Ροντρίγκεζ δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι όλα αυτά θα συμβούν όταν αποφυλακιστεί ο Μικς.
 
Η εντυπωσιακή, ωστόσο, εμφάνιση του Μικς μπορεί να αποτελέσει κλειδί και για τη δίκη του. Η αμερικανική gossip ιστοσελίδα Perez Hilton έγραψε ότι ο δικηγόρος του Μικς, Τάι Μπόγκαν, ζήτησε να του επιτρέψουν να εμφανιστεί με πολιτικά στο δικαστήριο και όχι με τη στολή της φυλακής.
 
«Μιλάμε με σχεδιαστές για να του φέρουμε ρούχα εν όψει της δίκης του. Θέλουμε να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερα στην αίθουσα, Ανησηχούμε ότι οι φωτογραφίες που υπάρχουν τώρα από τη φυλακή δεν θα οδηγήσουν σε δίκαιη δίκη», πρόσθεσε ο Μπόγκαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04