18/01/2019 12:54:43

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Άννα Συνοδινού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Άννα Συνοδινού - Media
 
Τα έξοδα νοσηλείας της ηθοποιού Άννας Συνοδινού θα καλυφθούν από το Δημόσιο, όπως δήλωσε ο υπ. Πολιτισμού Κώστας Τασούλας. Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας της.
 
«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλίων, όπως με ενημέρωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας. Οτιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο» ανέφερε.
 
Νωρίτερα, είχε προκαλέσει συγκίνηση το γεγονός ότι η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αδυμνατούσε να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας.
 
Την περασμένη Τετάρτη, η 88χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου οι γιατροί της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.