search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Αναγνωρίζετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο; (και άλλα αναπάντητα ερωτήματα) (Video)

02.07.2014 13:28
Αναγνωρίζετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο; (και άλλα αναπάντητα ερωτήματα) (Video) - Media

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «νησί των ανέμων» ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε αεροπορικώς στη Μύκονο την Κυριακή, μαζί με τους φίλους του και φρόντισε να περάσει απαρατήρητος.

 
Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί «πρωταγωνιστούν» ο Κριστιάνο Ρονάλντο και κάποιοι φίλοι του, την ώρα που επιβιβάζονται σε σκάφος για να κάνουν βόλτα στις Κυκλάδες.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «νησί των ανέμων» ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε αεροπορικώς στη Μύκονο την Κυριακή, μαζί με τους φίλους του και φρόντισε να περάσει απαρατήρητος.
 
Επειδή όμως «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» και μάλιστα της Μυκόνου, τους πήρανε χαμπάρι ότι μένουν στην περιοχή «Λάζαρος» στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, από όπου και κάνουν τις εξορμήσεις τους στις Κυκλάδες με σκάφος.
 
Το δρομολόγιο της Τρίτης, για παράδειγμα, είχε βόλτα στην Πάρο και στάση για κολύμπι στα Ρήνια, με τα φοβερά νερά.
 
Η παρουσία του Κριστιάνο στη Μύκονο, έχει ήδη δημιουργήσει μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων, τροφή για σκέψη στο ρεπορτάζ διασημοτήτων.
 
Είναι μαζί του η Ιρίνα; Κι αν δεν είναι ποιός ο λόγος; Κι αν πάει, πότε θα πάει;
 
Θα συναντήσει ο Κριστιάνο τον Ζοζέ Μουρίνιο, που επίσης είναι στη Μύκονο και ετοιμάζεται να πάει στη Σαντορίνη; Κι αν τον συναντήσει τι θα του πει; Θα τον φουντάρει σε κάποια πισίνα επειδή ο προπονητής της Τσέλσι τον είχε αμφισβητήσει λέγοντας πως ο πραγματικός Ρονάλντο είναι ο Βραζιλιάνος; (το φαινόμενο).
 
Θα συναντήσει τους Ελληνες διεθνείς που την έχουν ήδη κάνει για Μύκονο οι περισσότεροι; Θα τους εξηγήσει γιατί δεν τους κέρδισε ούτε μια φορά με την Εθνική Πορτογαλίας από το 2004 και μετά;
 
Υπάρχει περίπτωση καθώς θα κόβει βόλτες με το σκάφος να συναντηθεί μεσοπέλαγα με τον Κόμπι Μπράιαντ, που είναι θαυμαστής του; Ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ, που ήταν στη Μύκονο και την έκανε για Σπέτσες, θέλει να συναντήσει τον Κριστιάνο;
 
Μη νομίζετε… Υπάρχουν θέματα στο Αιγαίο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:38