search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Αντιπαράθεση στη Βουλή για το Πόθεν Έσχες του Αθανασίου

03.07.2014 10:01
Αντιπαράθεση στη Βουλή για το Πόθεν Έσχες του Αθανασίου - Media

Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε στη Βουλή η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου δεν έχει δηλώσει διαμέρισμα 281 τ.μ. στο Πόθεν Έσχες του.

 
Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε στη Βουλή η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου δεν έχει δηλώσει διαμέρισμα 281 τ.μ. στο Πόθεν Έσχες του.

Το ζήτημα της ψευδούς δήλωσης Πόθεν Έσχες εκ μέρους του υπουργού τέθηκε από το περιοδικό «HOT DOC». Για «αθλιότητες» έκανε λόγο ο κ. Αθανασίου, ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Στη Βουλή, αναφορά στο ζήτημα έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης κάνοντας λόγο με περιπαικτικό ύφος για «281 τ.μ. που δεν έχουν δηλωθεί». Κάλεσε, μάλιστα, τον υπουργό Δικαιοσύνης να πει ότι το ξέχασε καθώς, όπως ισχυρίστηκε, για τους υπουργούς του «μνημονίου» δεν είναι τίποτε τα 281 τ.μ.

«Για το «HOT DOC» και τις αθλιότητες του κ. Βαξεβάνη δε θα σας απαντήσω, αλλά φαντάζομαι ότι θα σας δω ως μαρτύρα του όταν θα πάμε στη δικαιοσύνη για όλες τις αθλιότητές του» απάντησε σε ανάλογο ύφος ο κ. Αθανασίου, ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης επανήλθε λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τον Κ. Βαξεβάνη και ότι δεν πρόκειται να πάει μάρτυρας στη δίκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59