search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ζάκυνθο και Σητεία

04.07.2014 05:27
Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ζάκυνθο και Σητεία - Media

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο  πυρκαγιές στη Ζάκυνθο και τη Σητεία. Στη Ζάκυνθο η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Κορακονήσι και στη Σητεία η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο μεγάλες πυρκαγιές στη Ζάκυνθο και τη Σητεία
Στη Ζάκυνθο η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Κορακονήσι και στη Σητεία η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση. Δυσκολίες των πυροσβεστών λόγω των ισχυρών ανέμων
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακονήσι Ζακύνθου. Στο σημείο βρίσκονται 15 άντρες με 8 οχήματα, 2 υδροφόρες του δήμου Ζακύνθου, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων βοήθησε με το πρώτο φως του ηλίου ένα ελικόπτερο.
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Χανδρά Σητείας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων.
Η πυρκαγιά καίει ελιές και θάμνους και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ωστόσο το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Η πυρκαγιά καίει ελιές και θάμνους και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Επιχειρούν 23 οχήματα της πυροσβεστικής, με 55 πυροσβέστες, 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο ελικόπτερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33