search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Η ψηφιακή INTERAMERICAN πέρα από τα Βραβεία

04.07.2014 13:27
Η ψηφιακή INTERAMERICAN πέρα από τα Βραβεία - Media

Δύο διακεκριμένες πρωτιές κατέκτησε στα φετινά Βραβεία BITE (Business IT Excellence Awards) η INTERAMERICAN, επαναλαμβάνοντας την περυσινή πολυνίκη παρουσία της –είχε κατακτήσει τέσσερα βραβεία και έναν έπαινο. 

Δύο διακεκριμένες πρωτιές κατέκτησε στα φετινά Βραβεία BITE (Business IT Excellence Awards) η INTERAMERICAN, επαναλαμβάνοντας την περυσινή πολυνίκη παρουσία της –είχε κατακτήσει τέσσερα βραβεία και έναν έπαινο. Φέτος, η εταιρεία δεν επανέλαβε την υποψηφιότητα της στις περυσινές κατηγορίες, δημιουργώντας χώρο για άλλες υποψηφιότητες και επιλέγοντας να δώσει “στίγμα” προόδου σε διαφορετικούς τομείς, συγκεκριμένα στις λειτουργικές εφαρμογές, όπου κέρδισε με εξαιρετική επίδοση το πρώτο Βραβείο CRM & Ψηφιακού Marketing και στις επιχειρησιακές εφαρμογές, όπου με άριστη επίδοση κατετάγη πρώτη στις Ειδικές Εφαρμογές για Συγκεκριμένους Κλάδους.
 
“H INTERAMERICAN έχει επιτύχει την ηλεκτρονική διαφοροποίηση της στην αγορά μας, με την πρωτοποριακή ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων και εφαρμογών σε όλο το φάσμα της οργάνωσης και των λειτουργιών της, υποστηρίζοντας έτσι πολύ πιο αποτελεσματικά τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, αλλά και των προϊοντικών συστημάτων και προγραμμάτων της σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται. Οι μεγάλες επενδύσεις της Εταιρείας κατά την τελευταία εξαετία στην Τεχνολογία με εφαρμογές, στελέχωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων αποδίδουν σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και είναι κολακευτικό να βλέπουμε να αντιγράφονται στην αγορά μας οι καινοτομίες της INTERAMERICAN, έστω  μερικώς και αποσπασματικά”  επισημαίνει ο Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Εργασιών του Ομίλου, τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή της Τεχνολογίας στη βελτίωση των διαδικασιών κα της ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών – ένα μεγάλο έργο με 15 επιμέρους έργα σε ολοκλήρωση ή εξέλιξη διαρκείας.
 
Παράλληλα, έχουν ολοκληρωθεί ή εξελίσσονται μεγάλα έργα ψηφιακών εφαρμογών όπως το σύστημα OnE (ενιαία πλατφόρμα κλάδων κατά ζημιών), το πρόγραμμα Data Warehouse, το σύστημα CRM, το ηλεκτρονικό γραφείο Συνεργατών Πωλήσεων (πλατφόρμα “askme”, e-mobile), ψηφιοποίηση των αρχείων εγγράφων και συμβολαίων με το “paperless company”, το αυτοματοποιημένο σύστημα underwriting “Genius” στους κλάδους Ζωής και Υγείας και βέβαια, το διαρκώς εξελισσόμενο έργο υποστήριξης του Anytime online, που είναι μοναδικό ως επένδυση, οργάνωση και ανάπτυξη πωλήσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και δεν αντιγράφεται. Το δημιουργικό μέρος και τη λειτουργική ανταπόκριση η Εταιρεία την οφείλει στη δυναμική ομάδα στελεχών και εργαζομένων της IT & Services Διεύθυνσης, όπου επικεφαλής είναι ο Γενικός Διευθυντής Ξενοφών Λιαπάκης.
 
Όσον αφορά τα BITE Awards, σαφώς αποτυπώνουν τον χάρτη των πιο σημαντικών πρωτοβουλιών της ψηφιακής εποχής στο επιχειρείν, επιβραβεύοντας τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που υποστηρίζει τα μεγάλα αιτήματα της διαφάνειας και εξυπηρέτησης. Κατά την εκδήλωση των ΒΙΤΕ, χαιρετισμό απηύθυνε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία επέδωσε και το Βραβείο “CRM & Ψηφιακό Marketing” στον Μάρκο Φραγκουλόπουλο, Αναπλ. Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing INTERAMERICAN, ενώ ο καθηγητής Γιώργος Δουκίδης εξήγησε τη μεθοδολογία και τον τρόπο αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή του θεσμού, ο οποίος οργανώνεται από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το περιοδικό NetWeek. To βραβείο των Ειδικών Εφαρμογών σε Συγκεκριμένους Κλάδους παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας ο Γιώργος Μαυρέλης.

Η βράβευση της INTERAMERICAN δικαιώνει την έγκαιρη ανταπόκρισή της στις “αδιανόητες μέχρι σήμερα ταχύτητες που έχει προκαλέσει η τεχνολογική πρόοδος στις απαιτήσεις της κοινωνίας, τόσο σε θέματα διαχείρισης και διαφάνειας όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης”, όπως έχει τονίσει ο Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15