02/04/2020 13:19:20

Τι απαντά η Καίτη Γαρμπή για το 1 εκατ. ευρώ

Τι απαντά η Καίτη Γαρμπή για το 1 εκατ. ευρώ - Media

Για τακτική «άρτου και θεάματος με παράλληλες ανθρωποθυσίες» που στόχο έχουν τον «κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας» κάνει λόγο η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, σε ανάρτησή της στο Facebook, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι πιάστηκε στη «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.
 
«Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ», υποστηρίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια. Η Καίτη Γαρμπή σημειώνει ακόμα ότι η εμπλοκή του ονόματός της πραγματοποιείται για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα προβλήματα της χώρας.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα η τραγουδίστρια φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων με αποτέλεσμα να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 600.000 ευρώ.
 
Ολόκληρη η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή αναφέρει:


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.