02/04/2020 13:35:23

Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Μυκόνου!

Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Μυκόνου! - Media
Πήγε η καρδιά των επιβατών της Aegean στην κούλουρη… καθώς στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης του αεροσκάφους μέσα στη πίστα αυτό συγκρούστηκε με ένα άλλο αεροσκάφος της ιταλικής εταιρίας Meridiana. 
 
Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ των ακροπτερυγίων των δυο αεροσκαφών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τoυ ομίλου Aegean και Ολυμπιακής «αεροσκάφος της Aegean, Airbus A320 με διακριτικά  SX- DVK  που εκτελούσε την πτήση A3 378 από το Αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου σήμερα στις 18:00 ολοκλήρωσε την πτήση με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. 

»Μετά την προσγείωση και κατά τη διαδικασία τελικής στάθμευσης και κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού επίγειας εξυπηρέτησης, ακούμπησε με το άκρο της πτέρυγας την άκρη της πτέρυγας άλλου σταθμευμένου αεροσκάφους της εταιρείας MERIDIANA με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των δύο αεροσκαφών. 

Όλοι οι επιβάτες εξήλθαν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια από το αεροσκάφος. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες μετακίνησης των δύο αεροσκαφών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.