17/12/2018 09:54:28
22.10.2009

Ο «Αγγελιοφόρος» στο διαδίκτυο(Δημοσιεύτηκε στο "Π' 22/10/2009)

Από χθες Τετάρτη βρίσκεται στον διαδικτυακό… αέρα το νέο δυναμικό «προϊόν» του «Αγγελιοφόρου» και της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος. Το πόρταλ www.agelioforos.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη, μια πλήρης ηλεκτρονική εφημερίδα, με ειδησεογραφία από όλους τους τομείς, με ό,τι συμβαίνει κυρίως στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και φυσικά με αναλύσεις και γνώμες. Μάλιστα, «ανέβηκε» στο διαδίκτυο με πανελλαδική πολιτική δημοσκόπηση που εξετάζει το πώς βλέπει ο κόσμος τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης καθώς και πώς κρίνει τους υποψήφιους αρχηγούς της Ν.Δ.

Το νέο ενημερωτικό πόρταλ έχει πλούσιες αναφορές στον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, την έξοδο, το lifestyle, χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις ανάγκες, μικρά τοπικά νέα και, τέλος, μικρές αγγελίες που είναι, και από άποψη ποσότητας αλλά και τεχνικά, σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στόχος των ανθρώπων που «τρέχουν» το ηλεκτρονικό εγχείρημα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει η «νούμερο ένα» διαδικτυακή πύλη στη Βόρεια Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.