search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Βίαια επεισόδια σε αραβικές πόλεις του Ισραήλ

06.07.2014 09:02
Βίαια επεισόδια σε αραβικές πόλεις του Ισραήλ - Media

Τα βίαια αυτά επεισόδια σημειώνονται μετά την ανακοίνωση ευρημάτων της νεκροψίας στο πτώμα του 16χρονου Παλαιστίνιου από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, που δείχνουν ότι το θύμα κάηκε ζωντανό.

Τα βίαια επεισόδια συνεχίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου σε πολλές αραβικές πόλεις στο βόρειο Ισραήλ μετά τον θάνατο ενός Παλαιστίνιου εφήβου που κάηκε ζωντανός, ανακοίνωσε η αστυνομία που προχώρησε σε 22 συλλήψεις.
 
Τα βίαια αυτά επεισόδια σημειώνονται μετά την ανακοίνωση ευρημάτων της νεκροψίας στο πτώμα του 16χρονου Παλαιστίνιου από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, που δείχνουν ότι το θύμα κάηκε ζωντανό. Ο Μοχάμεντ Αμπου Χντέιρ απήχθη και δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, κατά τα φαινόμενα σε αντίποινα για το θάνατο των τριών νεαρών Ισραηλινών, σύμφωνα με παλαιστίνιους αξιωματούχους που απέδωσαν τη δολοφονία αυτή σε εξτρεμιστές Ισραηλινούς. 

Στον νότο, ο στρατός ανακοίνωσε ότι κατέγραψε χθες 15 ρίψεις ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας και σε αντίποινα πραγματοποίησε δέκα αεροπορικές επιδρομές στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να υπάρξουν θύματα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00