search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Τζόκοβιτς: «Ρότζερ σε ευχαριστώ που με άφησες να νικήσω!»

07.07.2014 06:56
Τζόκοβιτς: «Ρότζερ σε ευχαριστώ που με άφησες να νικήσω!» - Media

O Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε πως δεν είναι μόνο ένας μεγάλος τενίστας αλλά μεγάλος και σαν άνθρωπος.

O Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε πως δεν είναι μόνο ένας μεγάλος τενίστας αλλά μεγάλος και σαν άνθρωπος. Αυτό έδειξε με τις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβό του επί του Φέντερερ, στις οποίες αναγνώρισε το μεγαλείο του Ελβετού και τον… ευχαρίστησε που τον άφησε να νικήσει!
 
«Θέλω να συγχαρώ τον Φέντερερ για την προσπάθεια του σε όλο το τουρνουά, είναι ένας απίστευτος πρωταθλητής, παράδειγμα αθλητή, σέβομαι την καριέρα του, όσα έχει πετύχει, ευχαριστώ που με άφησες να νικήσω σήμερα», είπε αρχικά ο νέος πρωταθλητής του Wimbledon για να συνεχίσει:
 
«Ήλπιζα πως ο Ρότζερ θα έχανε το πρώτο σερβίς αλλά δεν έγινε. Έχει 17 γκραν σλαμ, είναι ο πιο πετυχημένος τενίστας, έχει τα καλύτερα χτυπήματα. Ήταν δύσκολο να ανασυγκροτηθώ μετά το 4ο σετ. Προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος, δεν ξέρω πως τα κατάφερα. Είναι το τουρνουά που πάντα ονειρευόμουν να κατακτήσω, το καλύτερο τουρνουά στο κόσμο. Είναι το πρώτο που είδα πότε ως 5χρονος και ήθελα κάποια μέρα να μπορώ να διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο».
 
Τέλος, ερωτηθείς για το που αφιερώνει την κούπα, δεν θέλησε και πολύ για να απαντήσει: «Το αφιερώνω στη μέλλουσα γυναίκα μου και στο μωρό που έρχεται. Θα γίνω πατέρας σύντομα και προετοιμάζομαι για αυτό. Επίσης στην οικογένεια μου αλλά και την ομάδα μου. Θυσίασα τρεις ζωές για να τα καταφέρω. Τέλος, το αφιερώνω στην πρώτη μου κόουτς που πέθανε πριν έναν χρόνο, για όσα μου έμαθε σε θέματα συμπεριφοράς».
 
 
Φέντερερ: «Αξίζει στον Τζόκοβιτς»
 
Υποκλίθηκε στις δυνάμεις και την άξια νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ που ελπίζει στο μέλλον να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος. Να σηκώσει το Wimbledon!
 
«Ήταν μεγάλος τελικός, δεν μπορώ να πιστέψω πως πήγε στα πέντε σετ. Δεν ήταν αρκετή η προσπάθειά μου, ίσως στο μέλλον τα καταφέρω. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξω απέναντι του, είναι πολύ καλός αθλητής έβγαλε πολύ δύσκολους πόντους και του αξίζει αυτό που πέτυχε».
 
«Δεν ξέρω πόσο μπορούν να καταλάβουν, αλλά ξέρω πως πρέπει να ευχαριστήσω το κοινό που για ακόμα μία φορά μου έδωσε την αγάπη του και του την επιστρέφω», απάντησε σε ερώτηση για τις κόρες του που έβλεπαν τον μπαμπά τους απ’ την εξέδρα.
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35