search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:06
MENU CLOSE

«Ο Έλβις ζει!» του Γιώργου Αμυρά(Δημοσιεύτηκε στο “Π’ 22/10/2009)

22.10.2009 16:11

«Ο Έλβις ζει!», το θεατρικό έργο του Γιώργου Αμυρά…

«Ο Έλβις ζει!», το θεατρικό έργο του Γιώργου Αμυρά (ναι, του δημοσιογράφου που βλέπουμε κάθε μέρα στις οθόνες μας το μεσημέρι στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα») συνεχίζει τη θεατρική του πορεία για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Τόπος Αλλού» της οδού Κεφαλληνιάς 17 στην Κυψέλη, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 10 μ.μ.

Με επίκεντρο την αιφνιδιαστική επίσκεψη μίας μάνας στη φοιτήτρια κόρη της, η υπόθεση εξελίσσεται στην πόλη τού σήμερα. Πώς είναι να μπαίνεις σπίτι σου και να το βλέπεις αγνώριστο με τη μάνα σου μέσα; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης; Ζει ο Έλβις; Κεντρικά πρόσωπα του έργου, οι αιώνιοι πρωταγωνιστές της ζωής: η μάνα, η κόρη, η ζωή και ο θάνατος. Τη σκηνοθεσία του έργου έχει κάνει η Ζωή Ξανθοπούλου και παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Ανδρικοπούλου, Γεωργία Κατσίρη, Νίκος Κερασιώτης. Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου. Φωτογραφίες: Τίνα Αλεξοπούλου. Μουσική Επιμέλεια: Σάκης Βαργεμτζίδης. Διάρκεια παράστασης: 80’. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό). Τηλέφωνο κρατήσεων:6956793955.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:05