search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:49
MENU CLOSE

Προειδοποιούν τη Ρωσία για νέες κυρώσεις

08.07.2014 05:53
Προειδοποιούν τη Ρωσία για νέες κυρώσεις   - Media

Ο Aμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν  ότι η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει περαιτέρω κόστος στη Ρωσία εάν η Μόσχα δεν λάβει αμέσως μέτρα για τη μείωση των εντάσεων στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Aμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους ότι η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει περαιτέρω κόστος στη Ρωσία εάν η Μόσχα δεν λάβει αμέσως μέτρα για τη μείωση των εντάσεων στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
 
Οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους συμφώνησαν ότι η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει τις «αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες» με τις οποίες επιτρέπει και διευκολύνει τη διέλευση όπλων και μαχητών κατά μήκος των συνόρων. 

Επίσης πρέπει να σταματήσει τη δική της συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα και τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24