search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24
MENU CLOSE

Υπάλληλοι ξενοδοχείου πολτοποίησαν σκύλο

08.07.2014 06:39
Υπάλληλοι ξενοδοχείου πολτοποίησαν σκύλο - Media

Με την δικαιολογία ότι «ενοχλούσε τους τουρίστες», δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» στην περιοχή του Πρωταρά στην Κύπρο φαίνεται ότι έριξαν ένα αδέσποτο σκυλάκι στη μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων.

 
Με την δικαιολογία ότι «ενοχλούσε τους τουρίστες», δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» στην περιοχή του Πρωταρά στην Κύπρο φαίνεται ότι έριξαν ένα αδέσποτο σκυλάκι στη μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων.
 
Για το ζήτημα έχουν πραγματοποιηθεί δύο μεγάλες διαμαρτυρίες έξω από το ξενοδοχείο, στις οποίες συμμετείχαν εκατοντάδες φιλόζωοι, ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει τους δύο υπαλλήλους.
 
Από την πλευρά της η εταιρία στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο δήλωσε άγνοια για την πράξη των υπαλλήλων της και προχώρησε σε απολύσεις.
 
Ο διευθυντής του ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι, αν και έδωσε εντολή στους δύο υπαλλήλους να πιάσουν το αδέσποτο και να το μεταφέρουν σε κάποιο καταφύγιο, αυτοί το έριξαν στο μηχάνημα πολτοποίησης χαρτοκιβωτίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ βαριά.
 
Το άτυχο πλάσμα εντόπισαν τουρίστες. Ο «Μπίλι» νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική  για αρκετές μέρες αλλά δεν τα κατάφερε.
 
Το περιστατικό κατήγειλλε στην αστυνομία η φιλοζωική οργάνωση «Φωνή για τα ζώα της Κύπρου»
 
Εκατοντάδες φιλόζωοι συμμετείχαν στις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, οι οποίο κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου προς του συγκεντρωμένους, ενώ αναφέρουν ότι δέχτηκαν απειλές από μπράβους. 

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23