search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46
MENU CLOSE

O Χάρι Πόττερ έβγαλε γκρίζα μαλλιά

08.07.2014 11:57
O Χάρι Πόττερ έβγαλε γκρίζα μαλλιά - Media

Μετά από εφτά χρόνια απουσίας και καθώς κλείνει τα 34, ο Χάρι Πότερ επιστρέφει με άσπρες τρίχες στα μαλλιά.

 
Μετά από εφτά χρόνια απουσίας και καθώς κλείνει τα 34, ο Χάρι Πόττερ επιστρέφει με άσπρες τρίχες στα μαλλιά.
 
Εκατομμύρια είναι οι φαν της JK Rowling που περιμένουν με ανυπομονησία την ενήλικη ζωή του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης που θα λάβει μέρος στο τελικό Quidditch World Cup 2014, όπως ξετυλίγεται σε 1.500 λέξεις στο Pettermore.com.
 
Τo άρθρο είναι γραμμένο με τη φωνή της κουτσομπόλας «Rita Skeeter», που υπογράφει η ίδια η JK Rowling και αποκαλύπτει πως δεν είναι μόνο τα μαλλιά του Χάρι Πόττερ που γκριζάρουν αλλά και η αισθητή αραίωση που παρατηρείται στα κόκκινα μαλλιά του Ρον. «Κάπου στα 34, εμφανίζονται μερικές ασημένιες τρίχες στα μαύρα μαλλιά του ενώ θα συνεχίσει να φοράει και τα στρογγυλά γυαλιά» γράφει η Rowling/Sketter.  
 
Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και το περίεργο σημάδι στο ένα ζυγωματικό του Χάρι όπου πιθανώς θα οφείλεται με τη συμμετοχή του σε «μια ειδική ομάδα από αξιωματικούς που εκπαιδεύονται για να συλλάβουν τους Σκοτεινούς Μάγους».
 
Το τελευταίο μυθιστόρημα της JK Rowling δημοσιεύθηκε το 2007, με τίτλο «Ο Χάρι Πόττερ και οι Κλήροι του Θανάτου». Η ίδια είχε δηλώσει πώς δεν θα ξανά έγραφε κάποια αντίστοιχη ιστορία, παρόλο που ένα χρόνο μετά δημοσίευσε μια συλλογή βασισμένη σε μυστικές πτυχές της ζωής στο «Χόγκουαρτς», με τίτλο «Τα Παραμύθια του Μπιντλ του Βάρδου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46