search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36
MENU CLOSE

To Music Vault ανέβασε περισσότερα από 13.000 βίντεο συναυλιών στο Youtube

09.07.2014 12:08
To Music Vault ανέβασε περισσότερα από 13.000 βίντεο συναυλιών στο Youtube - Media

Αν δεν έχετε δει ποτέ live από Woodstock, ήρθε η ώρα.

Αν δεν έχετε δει ποτέ live από Woodstock, ήρθε η ώρα.
 
Το Youtube έχει ήδη φορτώσει δισεκατομμύρια μουσικά videos από συναυλίες καλλιτεχνών που έχουν τραβήξει οι φαν τους. Κακά τα ψέματα, όμως, επαγγελματικό υλικό δύσκολα βρίσκεται σε αυτή τη μουσική μηχανή αναζήτησης.
 
Όλα αυτά μέχρι να κάνει την εμφάνισή του, το Music Vault, με εμπνευστή τον Wolfgang Vault.
 
Χτες, Τρίτη, ανέβηκαν περισσότερα από 13.000 βίντεο με συναυλίες καλλιτεχνών στο Youtube. Το υλικό επεξεργάζονταν από τους ιθύνοντες εδώ και δύο χρόνια ενώ τα κλιπς και οι συναυλίες αφορούν τον τελευταίο μισό και πάνω μουσικό αιώνα. 
 
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν βίντεο από , James Brown, Dylan, U2, Grateful Dead, Peter Frampton, Rolling Stones, REM, Bruce Springsteen, Kiss, Kid Rock, (κ.ά), μέχρι … και Βackstreet Boys. Ανάμεσα σε αυτά, θα βρείτε και ολόκληρες συναυλίες από Aretha Franklin μέχρι Lou Reed.
 
Επίσης, θα βρείτε συναυλίες από χώρους όπως το Filmore και το Capitol Theater αλλά και φεστιβάλ όπως το Woodstock και το Winterland.
 
«Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο περιεχόμενο αξίζει να το δουν όσο περισσότεροι χρήστες γίνεται» είπε ο Bill Antonucci, υπεύθυνος περιεχομένου του Music Vault. «Οι νεότεροι θα είναι σε θέση να βιώσουν μερικά κλασσικά συγκροτήματα που βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας ενώ οι γονείς τους να ξαναζήσουν μεγάλες συγκινήσεις από lives που μπορεί και να παραβρέθηκαν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36