search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Πιέσεις σε Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή

10.07.2014 07:44
Πιέσεις σε Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή - Media

Απρόσμενη εξέλιξη λαμβάνει η συμπληρωματική απολογία του Ηλία Κασιδιαρη ενώπιον των δύο Εφετών Ανακριτριών οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Απρόσμενη εξέλιξη λαμβάνει η συμπληρωματική απολογία του Ηλία Κασιδιαρη ενώπιον των δύο Εφετών Ανακριτριών οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.
 
Την υπεράσπιση του πρωτοπαλίκαρου της οργάνωσης ανέλαβε από χθες ο δικηγόρος του Ν. Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, Νίκος Αντωνίαδης, μετά από την παραίτηση του έως πρότινος συνηγόρου του Κασιδιάρη, Παύλου Σαρακη.
 
Οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης δεν έγιναν γνωστοί, όμως διασταυρωμένες πληροφορίες του «Π» αποδίδουν την αλλαγή της υπεράσπισης στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Κασιδιάρη από ηγετικά στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, προκειμένου και αυτός να συμβαδίσει με την κοινή υπερασπιστική γραμμή που έχουν ακολουθήσει έως και σήμερα οι περισσότεροι από τους κατηγορουμένους βουλευτές.
 
Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις ο Κασιδιάρης εντέλει συναίνεσε στην αλλαγή.
Επειδή όμως όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά φαίνεται πως η έως πρότινος υποβόσκουσα κρίση κορυφής μεταξύ του Αρχηγού Ν. Μιχαλολιακου και των υποψήφιων μνηστήρων του «θρόνου» στη ΧΑ, είναι πλέον πραγματικότητα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:12