search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:49
MENU CLOSE

«Εκ των υστέρων»

09.07.2010 00:37
«Εκ των υστέρων» - Media

Την πρώτη της λογοτεχνική προσπάθεια παρουσιάζει η συνάδελφος Γιούλα Ράπτη. Το βιβλίο της με τίτλο «Εκ των υστέρων» [Γράμματα σ΄έναν ξένο], κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Την πρώτη της λογοτεχνική προσπάθεια παρουσιάζει η συνάδελφος Γιούλα Ράπτη.

Το βιβλίο της με τίτλο «Εκ των υστέρων» [Γράμματα σ΄έναν ξένο], κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Η συγγραφέας απευθύνεται με τα γράμματά της σε ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της και αναρωτιέται:

Πόσο δικοί μας είναι οι ξένοι και πόσο ξένοι οι δικοί μας; Γράμματα προς 13+1 παραλήπτες, προσωποποίηση κάποτε της παιδικής αθωότητας, του μεγάλου έρωτα, της επανάστασης που δεν έγινε, της μύησης στη γνώση, της παράδοσης στη λαγνεία, της αυτοκαταστροφής, της φιλίας…

Επιστολές μιας γυναίκας στους πιο σημαντικούς άντρες στη ζωή της, που ακόμη κι αν έγιναν με τον καιρό ξένοι, παραμένουν με έναν τρόπο οι πιο δικοί της άνθρωποι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48