18/06/2019 09:21:44

Αποχώρησε από τη ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

Αποχώρησε από τη ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος - Media

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλλε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, με επιστολή του στο γραμματέα Θανάση Θεοχαρόπουλο.
 
Μεταξύ άλλων στην επιστολή του, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος υπερασπίζεται τον Γρηγόρη Ψαριανό, αναφέροντας ότι θεωρεί «αδιανόητο να διαγράφεται ένας βουλευτής, ο οποίος έχει δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό».  
 
Ειδικότερα, η επιστολή του Ανδρέα Παπαδόπουλου αναφέρει:
 
«Αγαπητέ Θανάση,
 
Μόλις πληροφορήθηκα τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, με την “κατηγορία”, μεταξύ άλλων, για “συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος”.
 
Η ΔΗΜΑΡ έφτασε στο 1,23% ακριβώς επειδή ακολούθησε μια γραμμή, την οποία εδώ και και λίγες εβδομάδες έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.
 
Αναρωτιέμαι τώρα ποια γραμμή ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ; Μήπως αυτή που εδώ και ένα χρόνο ο Γρηγόρης και πολλοί άλλοι διεκδικούσαμε;
 
Θεωρώ αδιανόητο να διαγράφεται ένας βουλευτής, ο οποίος έχει δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό.
 
Πίστευα ή ήλπιζα ότι η όποια αλλαγή γραμμής, θα συνδυαζόταν και με γενναίο άνοιγμα προς τους ανθρώπους που εδώ και ένα χρόνο έχουν λοιδορηθεί, επειδή έλεγαν αυτά ακριβώς που τώρα προσπαθεί να πει η ΔΗΜΑΡ. Διαπιστώνω ακριβώς το ανάποδο με τη διαγραφή του Ψαριανού.
 
Θεωρώ, λοιπόν, ότι η ΔΗΜΑΡ παίρνει διαζύγιο από τους ανθρώπους που την ίδρυσαν, από τους πραγματικούς εκφραστές του ρεύματος της ανανεωτικής αριστεράς.
 
Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να παραμείνω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
 
Με προσωπική εκτίμηση,
Ανδρέας Ε. Παπαδόπουλος» 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.