search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV

10.07.2014 12:48
Οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV - Media

Πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα και συναρπαστικούς αθλητικούς αγώνες συνεχίζουν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV. 

Πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα και συναρπαστικούς αθλητικούς αγώνες συνεχίζουν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ με Σταντάρ Λιέγης και Ντνίπρο που θα καλύψει το OTE SPORT 4, ενώ τα κορυφαία τουρνουά τένις ATP 500 επιστρέφουν με τη διοργάνωση του Αμβούργου, που θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 3HD. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν σούπερ θέαμα από τους αγώνες του Moto GP και του Rallycross σε Γερμανία και Βέλγιο αντίστοιχα, ενώ δεν πρέπει να χάσουν τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας με Ρωσία, Ισπανία και Λευκορωσία στο Euro Beach Soccer.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του κατασκοπικού Jack Ryan: Πρώτη Αποστολή με τον Κρις Πάιν και του απολαυστικού Rio 2 στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, αλλά και η προβολή του υπαρξιακού Προμηθέα του Ρίντλεϊ Σκοτ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Επίσης, το κινηματογραφικό αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στα 80s επιφυλάσσει την ταινία που χάρισε στον Πολ Νιούμαν το πρώτο του Όσκαρ (Το Χρώμα του Χρήματος) και την πιο αγαπημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του σινεμά (Ε.Τ. ο Εξωγήινος), ενώ στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα το Φιλί της Πεταλούδας με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Βαλέρια Γκολίνο. Στα highlights της εβδομάδας περιλαμβάνεται και η πρεμιέρα του 2ου κύκλου The Bridge και του 5ου κύκλου The Listerner στα κανάλια FOX και FOX Life αντίστοιχα, στον ΟΤΕ TV.  

Αθλητικά
Με ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητο αθλητισμό, βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ, τένις και μπιτς σόκερ, τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV συνεχίζουν να προσφέρουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, έντονες συγκινήσεις σε όλα τα σπορ και όλες τις επιφάνειες.
Αυτή την εβδομάδα, η δράση περνάει από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τα πρώτα δείγματα γραφής του ‘Δικεφάλου του Βορρά’, στα φιλικά με την Σταντάρ Λιέγης το Σάββατο 12 Ιουλίου (18.00, OTE SPORT 4) και με την Ντνίπρο την Τρίτη 15 Ιουλίου (19.00, OTE SPORT 4).

Τα τουρνουά τένις ATP 500 επιστρέφουν από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου με τη διοργάνωση του Αμβούργου, που θα καλύψει σε υψηλή ευκρίνεια το ΟΤΕ SPORT 3HD, ενώ από την Παρασκευή 11 Ιουλίου έως την Κυριακή 13 του μήνα, στους δυο και τέσσερις τροχούς, οι κινητήρες του Moto GP και του Rallycross ανεβάζουν στροφές για το γερμανικό Γκραν Πρι στην πίστα του Σάχσενρινγκ στη Γερμανία (OTE SPORT 1HD) και τον αγώνα του Βελγίου (OTE SPORT 3HD) αντίστοιχα. Παράλληλα, η περιπέτεια της Εθνικής Ελλάδας στο Euro Beach Soccer συνεχίζεται με το τουρνουά της Μόσχας, απέναντι σε Ρωσία (Παρασκευή 11/7, 19.30, OTE SPORT 2HD) Ισπανία (Σάββατο 12/7, 18.15, OTE SPORT 2HD)και Λευκορωσία (Κυριακή 13/7, 17.15, OTE SPORT 3HD), ενώ την ίδια περίοδο τα αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ παίζουν άμυνα, πασάρουν και καρφώνουν για το FIVB World League και το τουρνουά FIVB Βeach Volley του Γκστάντ στον ΟΤΕ TV.  

Ταινίες και σειρές
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand η κατασκοπική περιπέτεια Jack Ryan: Πρώτη Αποστολή, με τον Κρις Πάιν στον ομώνυμο ρόλο και μαζί του τους Κέβιν Κόστνερ, Κίρα Νάιτλι και Κένεθ Μπράνα, που υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Διαθέσιμη στην υπηρεσία θα είναι επίσης η συνέχεια του Rio, η ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων Rio 2, όπου η δράση μεταφέρεται από το Ρίο ντε Τζανέιρο στην άγρια ζούγκλα. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη με πρωτότυπο ήχο και τις φωνές των Τζέσε Άιζενμπεργκ, Αν Χάθαγουέι και Άντι Γκαρσία, αλλά και μεταγλωττισμένη.

Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου το υπαρξιακό sci-fi θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ, Προμηθέας με τους Νούμι Ραπάσε, Σαρλίζ Θέρον και Μίκαελ Φασμπέντερ (Κυριακή 13/7, 21.00) και το θρίλερ Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν με τους Χένρι Κάβιλ (Man of Steel), Μπρους Γουίλις και Σιγκούρνι Γουίβερ (Δευτέρα 14/7, 21.00).

Το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στα κινηματογραφικά 80s συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με 2 εμβληματικές ταινίες, το Χρώμα του Χρήματος (1986) του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Πολ Νιούμαν στο ρόλο ενός παλαίμαχου πρωταθλητή του μπιλιάρδου που εκπαιδεύει έναν φιλόδοξο νεαρό (Τομ Κρουζ), που του χάρισε το πρώτο του Όσκαρ και μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του σινεμά, το Ε.Τ. ο Εξωγήινος (1982) του Στίβεν Σπίλμπεργκ, που κέρδισε 4 Όσκαρ και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών (έως ότου μία άλλη ταινία του Σπίλμπεργκ, το Jurassic Park, κέρδισε τον τίτλο 11 χρόνια μετά). Στο ίδιο κανάλι, στη ζώνη Ladies First, κάνει πρεμιέρα η δραματική ταινία Το Φιλί της Πεταλούδας με μία συγκλονιστική ερμηνεία από την Βαλέρια Γκολίνο (Τετάρτη 16/7, 22.00).  

Από σειρές, αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο 5ος κύκλος του The Listerner στο FOX Life (Τετάρτη 16/7, 21.50), ενώ ξεχωρίζει και η πρεμιέρα στο FOX του 2ου κύκλου της αστυνομικής σειράς μυστηρίου The Bridge (Πέμπτη 10/7, 21.30) με την Νταϊάν Κρούγκερ και τον Ντέμιαν Μπισίρ στο ρόλο δύο ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση ενός serial killer με δράση ανάμεσα σε Αμερική και Μεξικό. Και φυσικά συνεχίζεται το Hemlock Grove σε πρώτη προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, με το έκτο επεισόδιο να προβάλλεται αυτή την Τρίτη 15 Ιουλίου στις 22.00.
Τέλος, σε πρώτη προβολή, το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ African Safari, με οδηγό τον «Lion Whisperer» Κέβιν Ρίτσαρντσον, θα ταξιδέψει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα άγρια τοπία της Ν. Αφρικής, στο κανάλι Village Cinema, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 21.00.     

Ντοκιμαντέρ
Πρεμιέρα για νέες, συναρπαστικές σειρές αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του OTE TV. Στο HISTORY CHANNEL HD κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά Appalachian Outlaws για τον πόλεμο συγκομιδής του τζίνσενγκ στα Αππαλάχια Όρη της Β. Αμερικής, με την ζήτηση να αυξάνεται ραγδαία και τις τιμές να φτάνουν τα 1.000 δολάρια/λίβρα (Τετάρτη 16/7, 22.00). Επίσης, στο κανάλι Discovery HD Showcase ξεκινούν οι σειρές Airboss για τη ζωή των πιλότων αεροπλάνων επίδειξης (Τετάρτη 16/7, 22.00) και Get out Alive with bear Grylls με παρουσιαστή τον διάσημο Μπέαρ Γκριλς σε έναν ακραίο διαγωνισμό επιβίωσης στην άγρια φύση (Κυριακή 13/7, 22.00).

Ξεκινάει και η νέα σειρά Abalone Wars στο Discovery Channel για το κυνήγι των πολύτιμων οστρακοειδών abalone, γνωστών και ως το «αφτί της θάλλασας», στα βάθυ του ωκεανού στη νότια Αυστραλία, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο πληθυσμό καρχαριών στον κόσμο (Δευτέρα 14/7, 21.00).

Παιδικά
Την κωμική περιπέτεια Ο Γκαφατζής της Ζούγκλας με τον Μπρένταν Φρέιζερ στο ρόλο του πιο αδέξιου βασιλιά της ζούγκλας που όμως κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του Λέσλι Μαν, θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 17.05, στο Disney Channel.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19