search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Μια ταινία, μια ιστορία, πολλοί σκηνοθέτες

11.07.2014 11:33
Μια ταινία, μια ιστορία, πολλοί σκηνοθέτες - Media

Το onefilm_project είναι το αποτέλεσμα ενός συμμετοχικού project με πολλές ματιές και πολλές φωνές που λένε μία ιστορία. Η πρώτη προβολή του One Film Project θα γίνει το Σάββατο, 12 Ιουλίου στο Bios.

Το onefilm_project είναι το αποτέλεσμα ενός συμμετοχικού project με πολλές ματιές και πολλές φωνές που λένε μία ιστορία. Ένα project που ξεκίνησε online και ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 132 χρηστών του Instagram. Η ιδέα ξεκίνησε ως πείραμα, ως τρόπος να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η συλλογική ματιά, πόσο μια σκυταλοδρομία έργων μπορεί να δώσει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μια ταινία μικρού μήκους που κάθε της πλάνο έχει γυριστεί από έναν διαφορετικό σκηνοθέτη μέσω της πλατφόρμας του Instagram, χωρίς κανένας από αυτούς να γνωρίζει από πριν όλη την ιστορία. Ένα online work-in-progress.
 
Το project
 
Κάθε συμμετέχων έλαβε μία οδηγία για να γυρίσει ένα πλάνο του μυστικού σεναρίου και την ημερομηνία που θα έπρεπε να το ανεβάσει στο instagram με το hashtag  #onefilm_project. Μια αλυσίδα ακατέργαστου υλικού ξεδιπλώθηκε στο feed του project μέχρι την τελευταία σκηνή.
Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, έγινε το μοντάζ των πλάνων και τρεις Έλληνες μουσικοί ανέλαβαν τη δική τους σκυταλοδρομία για να ολοκληρώσουν τη μουσική επένδυση. Και έτσι ολοκληρώθηκε το onefilm_project, μια ιδέα των Δημήτρη Μιχαηλίδη και Ράνιας Διβάνη.

Info: Bios Main (Πειραιώς 84, Γκάζι), 20.30, είσοδος ελεύθερη, θα ακολουθήσει πάρτι στη ταράτσα του Bios, 210-3425335.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08