search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τελευταίου «Fast and Furious»

11.07.2014 14:09
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τελευταίου «Fast and Furious» - Media

Το καστ του «Fast & Furious» άφησε ένα σημείωμα στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνοντας το τέλος των γυρισμάτων του δημοφιλούς franchise αλλά και τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τον άδικο χαμό του φίλου και συνεργάτη τους, Paul Walker.

 
Το καστ του «Fast & Furious» άφησε ένα σημείωμα στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνοντας το τέλος των γυρισμάτων του δημοφιλούς franchise αλλά και τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τον άδικο χαμό του φίλου και συνεργάτη τους, Paul Walker.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι δίπλα στον Vin Diesel θα βρίσκονται οι Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson and Chris "Ludacris" Bridges, και ότι η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου του 2015.

Διαβάστε ολόκληρο το post:

«Τα καταφέραμε. Σήμερα ολοκληρώθηκε το τελευταίο γύρισμα της ταινίας Fast & Furious 7. Θέλαμε, με την ευκαιρία αυτή, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συμπαράστασή σας. Νιώσαμε την αγάπη και τη δύναμη όλων εσάς, των fans καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής και χάρη σε εσάς φτάσαμε εδώ.
Κάποια στιγμή δεν ξέραμε αν και πώς θα έπρεπε να συνεχίσουμε. Αλλά σας ακούσαμε, και μας εμπνεύσατε όχι μόνο να συνεχίσουμε, αλλά να κάνουμε την καλύτερη ταινία Fast & Furious.

Η κινηματογραφική οικογένειά μας συμπληρώνει 15 χρόνια κοινής πορείας και έχει πολλαπλασιάσει καθοδόν. Καταρχάς ο Βιν που είναι ο αρχηγός μας καθώς ξέρει ενστικτωδώς θαρρείς τι είναι κατάλληλο για τη σειρά ταινιών Fast. Όταν χρειάστηκε να σταματήσουμε πέρυσι την παραγωγή, ο Βιν μάς μάζεψε και πάλι όλους μαζί και συνεχίσαμε κοιτώντας μπροστά. Κάτι που χρειαζόμασταν όλοι τότε. Εκείνος μας οδήγησε σε αυτήν εδώ τη μέρα. Κάποιοι βρίσκονται εδώ από την πρώτη μέρα. Ο Βιν, η Μισέλ, η Τζορντάνα και ο παραγωγός μας Νιλ ήταν εκεί στην πρώτη, «μικρή» ταινία που γυρίσαμε στους δρόμους του Λος Άντζελες. Επανήλθαμε στο Λος Άντζελες στο Fast & Furious 7 και ήταν κάτι πολύ συγκινητικό για όλους όσοι μεγαλώσαμε παρέα, σε μια κοινή πορεία, από τότε που κάναμε εκείνο το πρώτο γύρισμα.

Υπάρχουν κι εκείνοι που προστέθηκαν στην οικογένειά μας καθοδόν, άνθρωποι που θεωρούμε αδέρφια, και οι οποίοι είναι μαζί μας και πάλι. Ο Ντουέιν, ο Ταϊρίζ, ο Λούντα, ο Λούκας και ο σεναριογράφος μας, ο Κρις. Έχουμε και κάποιους νέους μαζί μας αυτή τη φορά. Ο Τζέισον, ο Κουρτ, ο Ντζιμόν, η Ναταλί και ο σκηνοθέτης μας, ο Τζέιμς. Ο Κάλεμπ και ο Κόντι συμμετέχουν στη μνήμη του αδερφού τους προκειμένου να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε το έργο του.

Η οικογένειά μας είναι μεγάλη και δυνατή, αλλά ποτέ πια δε θα είναι ολοκληρωμένη χωρίς τον Πολ. Όλοι μας – όσοι είμαστε μαζί από την αρχή και όσοι συμμετέχουν για πρώτη φορά στην έβδομη ταινία – θέλαμε να κάνουμε μια πολύ ιδιαίτερη ταινία τόσο για εκείνον όσο και για εσάς. Πιστεύουμε πως τα καταφέραμε.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν συνοδοιπόροι μας. Είστε αναπόσπαστα μεγάλο μέρος της οικογένειάς μας και δε θα τα καταφέρναμε να φτάσουμε εδώ χωρίς εσάς. Η αντίστροφη μέτρηση για τις 10 Απριλίου μόλις ξεκίνησε.

Με αγάπη,

Η Fast & Furious οικογένειά σας»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22