search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07
MENU CLOSE

Βίασαν 14χρονη στην Ινδία για να… τιμωρήσουν τον αδερφό της(Video)

11.07.2014 15:18
Βίασαν 14χρονη στην Ινδία για να... τιμωρήσουν τον αδερφό της(Video) - Media

Το βιασμό μιας 14χρονης διέταξε το τοπικό συμβούλιο χωριού στην Ινδία, ως αντίποινα για σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται ο αδερφός της.

Το βιασμό μιας 14χρονης διέταξε το τοπικό συμβούλιο χωριού στην Ινδία, ως αντίποινα για σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται ο αδερφός της.
 
«Την οδήγησαν στη ζούγκλα και την βίασαν», κατήγγειλε η μητέρα της ανήλικης στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-IBN.
 
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η έφηβη βιάστηκε την Δευτέρα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου Τζαρκάντ.
 
Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε όταν ο αδελφός της 14χρονης κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας γειτόνισσάς του, σε ένα χωριό της περιφέρειας Μποκάρο. Η γειτόνισσα και ο σύζυγός της κατέφυγαν στους δημογέροντες της κοινότητας καταγγέλλοντας το γεγονός. Ένας από αυτούς πρότεινε τότε στον σύζυγο να βιάσει την αδελφή ή την κόρη του δράστη, για να εκδικηθεί την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα του.
 
Ο επικεφαλής του χωριού και ο βιαστής συνελήφθησαν γιατί έδωσαν την εντολή για τον βιασμό της ανήλικης.
 
Συνελήφθη ακόμη και ο αδελφός της 14χρονης για την επίθεση εναντίον της γυναίκας.
 
 Τον Ιανουάριο συμβούλιο άλλου χωριού είχε διατάξει το βιασμό 20χρονης ως τιμωρία επειδή ερωτεύθηκε ένα νεαρό από άλλη κοινότητα.
 
Τα τοπικά συμβούλια απομακρυσμένων χωριών έχουν μεγάλη εξουσία και σε ακραίες περιπτώσεις έχουν αποφασίσει και δολοφονίες τιμής ανδρών και γυναικών είτε γιατί είχαν προγαμιαίες σχέσεις είτε γιατί παντρεύτηκαν μέλη από άλλες κοινότητες.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07