search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη με οχτώ τραυματίες

12.07.2014 12:12
«Εν υπνώσει» τζιχαντιστικοί πυρήνες στην Τουρκία - Media

Έκρηξη κοντά σε στάση του τραμ στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε σήμερα τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Έκρηξη κοντά σε στάση του τραμ στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε σήμερα τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία. Το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε μία βιοτεχνία συσκευασιών που στεγάζεται στο υπόγειο πενταώροφης πολυκατοικίας και είναι πιθανόν να προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειξαν καπνό να βγαίνει από κτίριο , ενώ πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, από τους οποίους ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Αβνί Μουτλού απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μία έγκυος γυναίκα, η οποία πήδηξε από το μπαλκόνι της από τον πανικό της, μόλις σημειώθηκε η έκρηξη.

Την Παρασκευή, διαρροή φυσικού αερίου είχε προκαλέσει και την έκρηξη στο Ντενιζλί Εξαιτίας εκείνης της έκρηξης, είχε σκοτωθεί ένα άτομο και είχαν τραυματιστεί 36.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53