search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Χατζηγάκη κατάρρευση…

11.07.2010 22:39
oldphotos127866477092.jpg

Καλά, εκεί στη Ρηγίλλης το έχουν τελείως χαμένο; Αντί να αποσύρουν άρον άρον τον περίφημο τρακτεροκαβαλάρη Σωτήρη Χατζηγάκη, τον ξαμόλησαν στα κανάλια προκειμένου να απαντήσει για την «Αγρογή».

Καλά, εκεί στη Ρηγίλλης το έχουν τελείως χαμένο; Αντί να αποσύρουν άρον άρον τον περίφημο τρακτεροκαβαλάρη Σωτήρη Χατζηγάκη, τον ξαμόλησαν στα κανάλια προκειμένου να απαντήσει για την «Αγρογή». Όπου βγήκε, η εικόνα του ήταν θλιβερή, επιβεβαιώνοντας αυτό το παλιακό κουτοπόνηρο πολιτικάντικο στυλ «δεν απαντάω στην ουσία, δεν αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και πετάω την μπάλα στην εξέδρα, προκειμένου να διασωθώ». Απλώς όλες αυτές τις συμπεριφορές τις πήραν οι καιροί, οι πολίτες δεν μασάνε και αντιλαμβάνονται ότι όσοι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη μακροημέρευαν, μέχρι και χτες. Οι ΠΑΣΟΚοι όμως δεν πρέπει να χαμογελάνε χαιρέκακα και να τρίβουν τα χέρια τους από την πολιτική κατάρρευση Χατζηγάκη και το επικοινωνιακό πλήγμα που επέφερε στη Νουδούλα, αφού τα ίδια και χειρότερα έκαναν στο παρελθόν. Και τώρα δεν μας σώζει η ισοπέδωση και η πολιτική απαξίωση των πάντων, αλλά η κοινωνική αφύπνιση, ώστε όταν οι πολίτες νιώθουν ότι κάτι στραβό πάει να γίνει, να εξεγείρονται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50