search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε βιοτεχνία βεγγαλικών στο Ζευγολατιό

14.07.2014 12:42
Τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε βιοτεχνία βεγγαλικών στο Ζευγολατιό - Media

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν-μεταξύ των οποίων δυο παιδιά- από έκρηξη σε νόμιμη βιοτεχνία βεγγαλικών στο Ζευγολατιό, η οποία βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του ιδιοκτήτη.Με βαριά εγκαύματα οι ενήλικες- εξαιρετικά κρίσιμη η κατασταση των παιδιών.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν-μεταξύ των οποίων δυο παιδιά- από έκρηξη σε νόμιμη βιοτεχνία βεγγαλικών στο Ζευγολατιό, η οποία βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του ιδιοκτήτη. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε σε μια από τις αποθήκες 70 τ.μ. επιχείρησης που διατηρούν δυο αδέρφια ηλικίας 39 και 35 χρονών.

Από το οστικό κύμα και την φωτιά που δημιουργήθηκαν, τραυματίστηκαν και οι συνιδιοκτήτες αλλά και τα παιδιά του ενός-αγόρι 13 ετών και ένα κορίτσι οκτώ ετών- που βρίσκονταν μέσα στο οικόπεδο έκτασης 15 στρεμμάτων, στο οποίο υπάρχουν αποθήκες.

Οι ενήλικες φέρουν εγκαύματα σε ποσοστό 90% και 50% μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ από το Νοσοκομείο Νοσοκομείο Κορίνθου, ο ένας στο Θριάσιο κι ο δεύτερος στο ΚΑΤ. Τα παιδιά φέρουν πολλαπλά εγκαύματα και νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση και υπό μηχανική αναπνευστική υποστήριξη στο Παίδων.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Ασφάλεια Κορίνθου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:06