search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Παρελθόν ο Λιάγκας από το Real Group

14.07.2014 13:41
Παρελθόν ο Λιάγκας από το Real Group - Media

Ολοκληρώνεται η συνεργασία του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα με την εφημερίδα «Real News» και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. 

Ολοκληρώνεται η συνεργασία του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα με την εφημερίδα «Real News» και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. Η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βγήκε στον αέρα την περασμένη Πέμπτη ενώ η συνεργασία του με το κυριακάτικο φύλλο θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Σύμφωνα με το enimerosi24.gr οι δυο πλευρές προχώρησαν σε ένα συναινετικό διαζύγιο και ολοκλήρωσαν την επαγγελματική τους σχέση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στο διαζύγιο εξαιτίας κάποιων οικονομικών διαφωνιών ωστόσο οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Νίκο Χατζηνικολάου παραμένουν εξαιρετικές.
 
Από εδώ και πέρα, όπως αναφέρεται, ο Γιώργος Λιάγκας θα επικεντρωθεί στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά αλλά και στο «The Voice». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34