search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:24
MENU CLOSE

22 χρόνια από το θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν (Video + Photos)

14.07.2014 13:58
22 χρόνια από το θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν (Video + Photos) - Media

22 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του τότε 20χρονου Θάνου Αξαρλιάν, από ρουκέτα της 17Ν, που στόχευε τον Γιάννη Παλαιοκρασσά.

22 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του τότε 20χρονου Θάνου Αξαρλιάν, από ρουκέτα της 17Ν, που στόχευε τον Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Η είδηση του θανάτου ενός αθώου ανθρώπου, από «λάθος» της 17Ν, είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο σημείο του θανάτου του,  στη διασταύρωση των οδών Καραγεώργη Σερβίας και Βουλής, και απέτισαν φόρο τιμής σε μία «παράπλευρη απώλεια σε καιρό πολέμου», όπως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο του Θάνου ο Δημήτρης Κουφοντίνας…

Από την εκδήλωση μνήμης απείχε η πολιτική ηγεσία και το μόνο «πολιτικό» στεφάνι ήταν του Γιάννη Παλαιοκρασσά.
 
Η μητέρα του Θάνου, αναφερόμενη στους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Κουφοντίνα, αρχικά ότι επρόκειτο για «θύμα» και στη συνέχεια ότι επρόκειτο για «λάθος», δήλωσε: «Πριν από 22 χρόνια είχαμε πόλεμο και είχαμε θύματα. Φέτος ήταν «κατά λάθος» (σ.σ. αναφέρεται στο βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα). Το σημείωμα που έχουμε γράψει τα λέει όλα).»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33