search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:43
MENU CLOSE

Λιβύη: Φονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης

15.07.2014 04:46
Λιβύη: Φονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης - Media

Δύο Λίβυοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με ρουκέτες που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολη. Ο βομβαρδισμός του αεροδρομίου είχε επίσης ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το 90% των αεροσκαφών που βρίσκονταν προσγειωμένα στον χώρο

Δύο Λίβυοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με ρουκέτες που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολη, σύμφωνα με πηγή του στρατού.
 
Ο βομβαρδισμός του αεροδρομίου είχε επίσης ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το 90% των αεροσκαφών που βρίσκονταν προσγειωμένα στον χώρο, δήλωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αχμέντ Λαμάιν.
 
«Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει την άφιξη διεθνών δυνάμεων για την ενίσχυση της ασφάλειας», δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40