search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Πόσο κοστίζει η φανέλα της Manchester;

15.07.2014 06:09
Σεξουαλικό σκάνδαλο «ταρακούνησε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Media

Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η συμφωνία που υπέγραψε η Βρετανική ομάδα Manchester United με τη Γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas. Μετά τη συμφωνία οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βάλουν στα ταμεία τους το αστρονομικό ποσό των…

Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η συμφωνία που υπέγραψε η Βρετανική ομάδα Manchester United με τη Γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas. Μετά τη συμφωνία οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βάλουν στα ταμεία τους το αστρονομικό ποσό των 750 εκατομμυρίων στερλινών, δηλαδή περίπου 940 εκατομμυρίων ευρώ!!!
 
Πρόκειται για την μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία της παγκόσμια ποδοσφαιρικής βιομηχανίας και η Adidas θα κατασκευάζει τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 2015-16. Έτσι, η αγγλική ομάδα αφήνει την Nike, μετά από 13 χρόνια! Η Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο με τη Nike που λήγει μετά και την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου!

Το deal αποτελεί ρεκόρ για τους «κόκκινους διαβόλους» και θα έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουν διπλάσια χρήματα σε σχέση με τα ποσά που καταβάλλονται, κατά μέσο όρο, στους Ευρωπαίους ανταγωνιστές τους. Η Adidas από την πλευράς της περιμένει πως θα βάλει στα ταμεία της διπλάσια χρήματα από αυτά που θα δώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις πωλήσεις προϊόντων της αγγλικής ομάδας με το λογότυπό της!

Η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστή τη συμφωνία με μια λιτή ανακοίνωση. Από της πλευρά της Adidas, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χέρμπερτ Χάινερ, τόνισε: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς συλλόγους στον κόσμο. Η επίτευξη συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ υπογραμμίζει ξεκάθαρα την ηγετική μας θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την θέση μας σε αγορές κλειδιά σε όλο τον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, αυτή η σύμπραξη αποτελεί μια ορόσημο στον τομέα των πωλήσεων προϊόντων. Εκτιμούμε πως κατά την διάρκεια των 10 χρόνων της συμφωνίας οι πωλήσεις των αθλητικών αγαθών με το σήμα του συλλόγου και της εταιρείας μας θα ξεπεράσουν τα 1,9 δισ. ευρώ».

Να αναφέρουμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» φορούν ξανά Adidas από το 1992!
 
Πηγή: pamesports.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19