search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Καταρρίπτονται διαδεδομένοι μύθοι γύρω από το σεξ

15.07.2014 09:52
Μην ψάχνετε άδικα… Το σημείο G δεν υπάρχει! - Media

Αν και υπάρχει πληθώρα βιβλίων και αναρτήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με το σεξ, οι διαδεδομένοι μύθοι φαίνεται ότι ακόμη ισχύουν. Ο καθηγητής Aaron Carrol με το βιβλίο του “Don’t Put That In There!” επιχειρεί να τους ανατρέψει. Για παράδειγμα, υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μέγεθος του παπουτσιού και το μέγεθος του πέους;

Αν και υπάρχει πληθώρα βιβλίων και αναρτήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με το σεξ, οι διαδεδομένοι μύθοι φαίνεται ότι ακόμη ισχύουν. Ο καθηγητής Aaron Carrol με το βιβλίο του “Don’t Put That In There!” επιχειρεί να τους ανατρέψει. Για παράδειγμα, υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μέγεθος του παπουτσιού και το μέγεθος του πέους;
 
Εάν βιαστήκατε να απαντήσετε ο καθηγητής υποστηρίζει ότι σύμφωνα με μελέτες η μόνη βεβαιότητα είναι ότι οι άνδρες που φοράνε μεγάλο μέγεθος παπουτσιού, φοράνε και μεγάλο μέγεθος καλτσών. Κανένας άλλος συσχετισμός δεν προκύπτει από τις έρευνες.
 
Ένας διαδεδομένος μύθος, υποστηρίζει ότι κατά μέσο όρο, το μέγεθος του πέους είναι 17,78 εκατοστά, η πραγματικότητα είναι ότι το μέσο μέγεθος δεν ξεπερνά τα 12,7 εκατοστά.
 
Ο μύθος που επίσης καταρρίπτεται είναι ότι όσο αυξάνεται η ηλικία αυξάνεται και η διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι οι άνδρες ηλικίας από 18 έως 30 εκσπερματώνουν κατά μέσο όρο σε 6.5 λεπτά, ενώ οι άνδρες ηλικίας άνω των 51 ετών σε 4.3 λεπτά. Επίσης το να φορά κάποιος προφυλακτικό δεν αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
 
Το σπέρμα εξαντλείται όσο αυξάνεται η σεξουαλική δραστηριότητα, είναι ακόμη ένας μύθος. Οι έρευνες έδειξαν ότι μετά από μία εβδομάδα αποχής το σπέρμα ενός άνδρα μετρήθηκε στα 3,7 ml, μετά από μία ημέρα αποχής μετρήθηκε στα 2.3 ml, ενώ η ποσότητα του σπέρματος που έκανε σεξ την ίδια ημέρα μετρήθηκε στα 2,4 ml.
 
Ένας πολύ ισχυρός μύθος, ισχυρίζεται ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους ή περισσότερους οργασμούς. Είναι μύθος επίσης ότι τα μεγάλα στήθη είναι πιο ευαίσθητα στα ερωτικά ερεθίσματα.
 
Είναι μύθος ότι το σεξ αποτελεί μία καλή άσκηση, μπορεί κατά τη διάρκεια να καίμε κάποιες θερμίδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανές να μας …αδυνατίσουν.
 
Είναι μύθος η διαδεδομένη αντίληψη ότι οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Εάν απιστία χαρακτηριστεί το φλερτ, τότε ναι ίσως οι άνδρες το κάνουν περισσότερο, αλλά καμία έρευνα δεν αποδεικνύει ότι οι άνδρες είναι πιο άπιστοι από τις γυναίκες.
 
Είναι μύθος ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Είναι επίσης μύθος ότι άνδρες και γυναίκες μετά την εφηβεία δεν αυνανίζονται. Μία έρευνα που έγινε σε φοιτητές πανεπιστημίου έδειξε ότι το 98% των φοιτητών και το 44% των φοιτητριών αυνανίζονται. Το ποσοστό πέφτει στο 85% για τους παντρεμένους άνδρες και ανεβαίνει στο 45% για τις παντρεμένες γυναίκες.
 
Είναι μύθος ότι μόνο οι άνδρες έχουν …υγρά όνειρα, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Περίπου το 40% των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα έχει να περιγράψει μία τέτοια πολύ έντονη εμπειρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:58