search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα

16.07.2014 05:00
Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Media

Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες κυρίως στα ηπειρωτικά διαμερίσματα της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες κυρίως στα ηπειρωτικά διαμερίσματα της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Πιο αναλυτικά:

Την Τρίτη 15/7 τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην Κεντρική και Βόρειοδυτική χώρα και κατά τόπους στο Ιόνιο. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και τμήματα του Βόρειου και Δυτικού Αιγαίου. Οι καταιγίδες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Την Τετάρτη 16/7 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται αρχικά στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και πιθανόν σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι και πάλι τοπικά ισχυρά.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, τόσο στην Αττική, όσο και στη Θεσσαλονίκη, με αυξημένη πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα.

πηγη: meteo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18