search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Η πλαστή ταυτότητα του Μαζιώτη – Κυκλοφορούσε ως Μιχάλης Μιχελάκης

16.07.2014 17:53
Η πλαστή ταυτότητα του Μαζιώτη  - Κυκλοφορούσε ως Μιχάλης Μιχελάκης - Media

Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας με την οποία κυκλοφορούσε ο Νίκος Μαζιώτης Μεταμφιεσμένος μετά την παραβίαση των όρων αποφύλακισής του, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

 
Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας με την οποία κυκλοφορούσε ο Νίκος Μαζιώτης Μεταμφιεσμένος μετά την παραβίαση των όρων αποφύλακισής του, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
 
Ο Νίκος Μαζιώτης χρησιμοποιούσε πλαστή αστυνομική ταυτότητα στο όνομα Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας γεννημένος το 1977 στην Αθήνα.


 

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο Νίκος Μαζιώτης χρησιμοποιώντας τα ψευδή αυτά στοιχεία αγόρασε αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ-2959, το οποίο, σύμφωνα με τις αρχές, προσομοιάζει με αυτοκίνητο ιδίου τύπου που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία της Κλειτορίας.
 
Από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει εμπλοκή του Μαζιώτη στα Μέθανα, αλλά και στη ληστεία στην Κλειτορία, όπου εντοπίστηκε το DNA του.
 
Ο Μαζιώτης, που είχε συλληφθεί στις 11 Απριλίου του 2010 για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός αγώνας και τη διάπραξη σωρείας αδικημάτων, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 50 ετών.
 
Επιπλέον, θα κατηγορηθεί γιατί ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την έκρηξη στην οδό Αμερικής τον περασμένο Απρίλιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57