search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Τερατούργημα το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό λέει ο Τσίπρας

16.07.2014 18:32
Τερατούργημα το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό λέει ο Τσίπρας - Media

Στην ανάγκη να "ενώσουμε τις φωνές μας απέναντι στον κίνδυνο για το φυσικό μας περιβάλλον" αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος ου ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εκδήλωση του κόμματος στο μουσείο Μπενάκη με θέμα το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς. 

Στην ανάγκη να "ενώσουμε τις φωνές μας απέναντι στον κίνδυνο για το φυσικό μας περιβάλλον" αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος ου ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εκδήλωση του κόμματος στο μουσείο Μπενάκη με θέμα το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς. 

"Πριν λίγο είδαμε φωτογραφίες από τις ακτές μας που κάποιοι πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση", ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Τόνισε ακόμη ότι το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση της νέας Δημοκρατία και του ΠΑΣΟΚ παραβιάζει το Σύνταγμα, τη νομολογία του συμβουλίου Επικρατείας, το κοινοτικό δίκαιο και τη συνθήκη της Βαρκελώνης. "περιγράφει την απεχθή πολιτική του Αντώνη Σαμαρά που είναι αποφασισμένος να παραδώσει τα πάντα στους δανειστές.
 
Πρόκειται για ένα νομοθετικό τερατούργημα. Τέτοιου είδους προστασία να μας λείπει. Είναι εθνική καταστροφή για να γεμίσουν τα ταμεία των δανειστών μας" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Από την πλευρά της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου τόνισε πως " η κυβέρνηση ανακοινώνει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Ενώ οι πράξεις του μαρτυρούν αλλά.


 
 Εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μας με δύο λέξεις: ελληνικό και μικρή ΔΕΗ. " πρόσθεσε ότι " η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μέλλον της Ελλάδας με όρους αποικιοκρατικούς.
 
Είναι δεδομένη η αντιδημοκρατική μεθόδευση. Το μόνο που εκκρεμεί είναι ο χρόνος ανακοίνωσης των σχεδίων τους". Κάλεσε την κοινωνία να αντιδράσει μαζικά στα σχέδια της κυβέρνησης για τις παραλίες, αναφέροντας πως η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στους πολίτες αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. 
 
Το…κεντροαριστερό φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε για ακόμη μια φορά σάρκα και οστά, καθώς στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι η Νίκη Φούντα και ο Θράσσος Φωτεινός από τη ΔΗΜΑΡ, ο Οδυσσέας Βουδούρης ως ανεξάρτητος βουλευτής και ο Ελευθεριάδης από το Ποτάμι. 

Παράλληλα, προσκεκλημένος ήταν και ο συνεργαζόμενος με τους ΑνΕλ, Νίκος Νικολόπουλος, πολλά στελέχη από την τοπική αυτοδιοίκηση και μέλη οργανώσεων – κινήσεων πολιτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10