search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

«Καθαρό» το πιστόλι του Μαζιώτη

17.07.2014 12:43
«Καθαρό» το πιστόλι του Μαζιώτη - Media

Δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια το πιστόλι USP 9 MM που είχε στην κατοχή του χθες στη διάρκεια της συμπλοκής στο Μοναστηράκι, ο Νίκος Μαζιώτης.
 

Δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια το πιστόλι USP 9 MM που είχε στην κατοχή του χθες στη διάρκεια της συμπλοκής στο Μοναστηράκι, ο Νίκος Μαζιώτης.
 
Αυτό προέκυψε από τις εργαστηριακές-βαλλιστικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. 
 
Επιπλέον από τους συνολικά 9 κάλυκες που περισυνελλέγησαν, οι 8 έχουν πυροδοτηθεί από το πιστόλι του συλληφθέντα και ο ένατος από πιστόλι αστυνομικού.

Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο Νίκος Μαζιώτης είχε μαζί του κλειδιά και αποδείξεις από αγορές, ενώ δεν βρέθηκαν κινητό τηλέφωνο και τηλεκάρτες. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Μαζιώτη να αντιστοιχεί σε αυτοκίνητο-κινητή γιάφκα.Οι έρευνες συνεχίζονται στις περιοχές Μαρούσι, Πατήσια και Εξάρχεια.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία της ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Ν.Μαζιώτης  ανήκαν σε πραγματικό πρόσωπο.

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε τον πραγματικό Μιχάλη Μιχελάκη, οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, δεν είχε ποτέ δηλώσει απώλεια ταυτότητας και δεν είχε ποτέ στην κατοχή του αυτοκίνητο Hyundai.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49