search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Action24 με φουλ ενημέρωση

17.07.2014 21:00
oldphotoskouvaras1405682728.jpg

Επενδύει στο ενημερωτικό του προφίλ ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 με δυνατά ονόματα και πλήρη καταγραφή της επικαιρότητας. Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης Γιώργος Κουβαράς αναλαμβάνει διευθυντής προγράμματος στο κανάλι, σχεδιάζοντας νέες ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές που θα τις στελεχώσουν γνωστά ονόματα από τον δημοσιογραφικό χώρο. 

Επενδύει στο ενημερωτικό του προφίλ ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 με δυνατά ονόματα και πλήρη καταγραφή της επικαιρότητας.

Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης Γιώργος Κουβαράς αναλαμβάνει διευθυντής προγράμματος στο κανάλι, σχεδιάζοντας νέες ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές που θα τις στελεχώσουν γνωστά ονόματα από τον δημοσιογραφικό χώρο. 

Η δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ Χριστίνα Κοραή εντάσσεται στο δυναμικό του Action24. Η παρουσία της θα ενισχύσει τον ενημερωτικό –ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού, στο δυναμικό ξεκίνημα του προγράμματος από τον Σεπτέμβρη. 

Οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για την παρουσίαση μιας μεσημεριανής δίωρης ειδησεογραφικής εκπομπής, ενώ εντός των ημερών θα υπάρξουν και ονόματα-έκπληξη για τον σχολιασμό των ειδήσεων και της επικαιρότητας.

Στο πρόγραμμα του σταθμού διατηρούνται και για την επόμενη χρονιά οι πολιτικές εκπομπές που παρουσιάζουν ο Γιώργος Κουβαράς, το δίδυμο Γιάννη Πολίτη και Πηνελόπης Γαβρά καθώς και αυτή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κατσαρός αναλαμβάνει το αθλητικό δελτίο ειδήσεων του Action24. Κάθε μέρα 8 με 9 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο γνωστός δημοσιογράφος θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο του αθλητισμού. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το κανάλι από την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά θα προσθέσει στο πρόγραμμά του και ένα αθλητικό μαγκαζίνο που θα προβάλλεται 8 με 10 το πρωί σε καθημερινή βάση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52