search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Βρέθηκε κρησφύγετο του Μαζιώτη

18.07.2014 11:29
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα Μαζιώτη - Media

Εντοπίστηκε στο Μαρούσι στην οδό Υψηλάντου 27 διαμέρισμα το οποίο είχε νοικιάσει και διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης. Στο διαμέρισμα δεν εντοπίστηκαν όπλα ή άλλα ευρήματα.

 
Εντοπίστηκε στο Μαρούσι στην οδό Υψηλάντου 27 διαμέρισμα το οποίο είχε νοικιάσει και διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης. Στο διαμέρισμα δεν εντοπίστηκαν όπλα ή άλλα ευρήματα. 

Στην εξώπορτα του διαμερίσματος, που βρίσκεται στο 5ο όροφο πολυκατοικίας, ταίριαζε ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω του, ενώ από τους κατοίκους αναγνωρίστηκε ως Μιχάλης Μιχελάκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέναντι από την πολυκατοικία που κρυβόταν ο Μαζιώτης, διαμένει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος αποστρατεύτηκε πριν από 2 μήνες.

O Μαζιώτης δεν είχε συνάψει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη ο οποίος πληρωνόταν ''μαύρα''.

Οι αστυνομικοί είχαν πλάνα του Μαζιώτη από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι και ξεκίνησαν τις έρευνες για το κρησφύγετο του από αυτή την περιοχή.

Σταδιακά επεξέτειναν περιμετρικά του σταθμού τις έρευνες, πηγαίνοντας ''πόρτα πόρτα'' με τις φωτογραφίες του Μαζιώτη, ελπίζοντας πως κάποιος από τους περίοικους θα τον αναγνωρίσει.

Τελικά ένας γείτονάς τον αναγνώρισε και οδήγησε τους αστυνομικούς στο διαμέρισμά όπου έμενε ο ίδιος, η επίσης καταζητούμενη Πόλα Ρούπα και το 4 ετών παιδί τους.

Σύμφωνα με κατοίκους τις περιοχής, Μαζιώτης και Ρούπα τους προηγούμενους μήνες κινούνταν κανονικά, ο πρώτος πάντα με περούκα και η δεύτερη έχοντας βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούπα έφυγε από το σπίτι βιαστικά λίγη ώρα μετά την σύλληψη του Μαζιώτη, παίρνοντας μαζί της μόνο δυο σακίδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ βρισκόταν το τελευταίο 4μημο κοντά στον Μαζιώτη τον οποίο είχε εντοπίσει αρκετές φορές μέσω καμερών κυκλοφορίας στην Αθήνα, χωρίς όμως να καταφέρει να τον συλλάβει, καθώς κατάφερνε κάθε φορά να εξαφανιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24