search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο «ποντικός», ο διαβόητος κολομβιανός «βαρόνος» των ναρκωτικών

19.07.2014 16:27
Συνελήφθη ο «ποντικός», ο διαβόητος κολομβιανός «βαρόνος» των ναρκωτικών - Media

Ισπανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν από τους πλέον καταζητούμενους κολομβιανούς εγκληματίες ενώ οδηγούσε κατά μήκος των ανατολικών ισπανικών ακτών, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ισπανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν από τους πλέον καταζητούμενους κολομβιανούς εγκληματίες ενώ οδηγούσε κατά μήκος των ανατολικών ισπανικών ακτών, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο Ερνάν Αλόνσο Βίγια, με το παρατσούκλι "El Raton" (ποντικός), διηύθυνε μια διεθνή σπείρα λαθρεμπορίου ναρκωτικών η οποία συλλογικά ευθύνεται για 400 δολοφονίες, ανέφερε η αστυνομία.

Ο Βίγια, 40 ετών, φέρεται ότι συντόνιζε την εξαγωγή κοκαΐνης στην Ισπανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ολλανδία. Η ομάδα του, που αποτελείτο από 200 μέλη, φέρεται επίσης να βρίσκεται πίσω από σειρά εκβιασμών και αναγκαστικών εκτοπίσεων, ιδίως στις περιοχές Αντιόκια και Μεντεγίν της Κολομβίας.

Ο Βίγια οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην επαρχία του Αλικάντε χθες όταν συνελήφθη από την αστυνομία. Καταζητείται στην Κολομβία για δολοφονίες, αναγκαστικές εκτοπίσεις και κατασκευή και κατοχή παράνομων όπλων.

Τη στιγμή της σύλληψής του ο Βίγια κρατούσε 40.000 ευρώ σε μετρητά, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία πιστεύει ότι τα χρήματα αυτά συνδέονται με λαθρεμπόριο ναρκωτικών και πληρωμένες δολοφονίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:53