search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Χειρουργείο για τη Μαρινέλλα

22.07.2014 08:13
Χειρουργείο για τη Μαρινέλλα - Media

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρινέλλα, μετά από αφόρητους πόνους που ένιωσε.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρινέλλα, μετά από αφόρητους πόνους που ένιωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ θα νοσηλευτεί για μερικές ημέρες.
 
Η Μαρινέλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και συγγενείς της τη μετέφεραν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως αφορμή για την περιπέτειά της αποτέλεσε ένα χρόνιο πρόβλημα στο χέρι της, για το οποίο, μάλιστα, επρόκειτο να κάνει χειρουργείο τον Σεπτέμβρη. Η κατάσταση του προβλήματος επιδεινώθηκε και οι θεράποντες ιατοί έκριναν πως η Μαρινέλλα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.
 
Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η τραγουδίστρια αναρρώνει. Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία και, μάλιστα, πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες και την Παρασκευή να τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Χατζή στη Λέσβο, όπως έχει προγραμματιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48