search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Εν ψυχρώ δολοφονία τραυματισμένου Παλαιστίνιου (Ιδιαίτερα Σκληρό Video)

22.07.2014 08:47
Εν ψυχρώ δολοφονία τραυματισμένου Παλαιστίνιου (Ιδιαίτερα Σκληρό Video) - Media

Ισραηλινός ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί έναν νεαρό τραυματισμένο Παλαιστίνιο στα ερείπια της Σετζάγια. Την εν ψυχρώ δολοφονία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Ισραηλινός ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί έναν νεαρό τραυματισμένο Παλαιστίνιο στα ερείπια της Σετζάγια. Την εν ψυχρώ δολοφονία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.
 
Όπως αναφέρει το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης (ISM), οργάνωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, στο βίντεο εμφανίζονται διεθνείς και Παλαιστίνιοι εθελοντές να συνοδεύουν διασώστες και συγγενείς των θυμάτων στη συνοικία της Σετζάγια, σε μια απόπειρα να εντοπίσουν επιζώντες του ολονύχτιου και συνεχιζόμενου βομβαρδισμού από τον ισραηλινό στρατό.
 
Ένας νεαρός Παλαιστίνιος, με ένα πράσινο μπλουζάκι, που έψαχνε να βρει το σπίτι της οικογένειάς του, δέχεται τα πυρά ισραηλινού στρατιώτη καθώς διασχίζει τον ακάλυπτο χώρο ανάμεσα σε δύο κτίρια. Δυο επιπλέον σφαίρες τον πετυχαίνουν καθώς κείτεται τραυματισμένος στο έδαφος. Το νεκρό του σώμα δεν έγινε εφικτό να ανασυρθεί.

 

Η σχετική αναφορά για την εν ψυχρώ εκτέλεση του νεαρού Παλαιστίνιου από τα πυρά ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή ανέβηκε στον ιστότοπο του ISM την Δευτέρα 21/7/2014 ενώ το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 20/7/2014.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21