search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας – Στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ

22.07.2014 10:25
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας - Στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ
  - Media

Συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί, σχολικοί φυλακές και υπάλληλοι του Δημοσίου.
 

Συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί, σχολικοί φυλακές και υπάλληλοι του Δημοσίου.

Οι εργαζόμενοι πήραν μέρος στην «πανελλαδική ημέρα δράσης ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις», που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ. Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν, επίσης, μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στο σημείο βρέθηκαν και μέλη του ΠΆΜΕ και της ΟΛΜΕ ενώ έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας. 

Στάση εργασίας σήμερα από την ΑΔΕΔΥ
 
Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου έχει κηρύξει σήμερα Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια ώρα διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο, όπου ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η έφεσή της κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Δημόσιο ενάντια στην αξιολόγηση.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με την καθολική, μαζική και επίμονη συμμετοχή τους στην απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην ‘αξιολόγηση’, εξακολουθούν να διατρανώνουν καθημερινά την απόφασή τους να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να διαλύσει τις δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες, να ανοίξει το δρόμο για μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, να μειώσει παραπέρα τους μισθούς και να προωθήσει τον κανιβαλισμό στους χώρους εργασίας», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε σχετική ανακοίνωσή της.
 
Κατηγορεί επίσης τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης για «αυταρχισμό» και τονίζει ότι «τα κοινωνικο-πολιτικά θέματα και τα προβλήματα των εργαζόμενων δεν λύνονται ούτε στα Δικαστήρια, ούτε με την καταστολή». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:55